Απαγωγή στην Κύπρο: Τι είπε ο πληροφοριοδότης – Τα παιδιά φαίνονταν ναρκωμένα

Απαγωγή στην Κύπρο: Τι είπε ο πληροφοριοδότης – Τα παιδιά φαίνονταν ναρκωμένα

Ολα όσα τόνισε on camera ο πληροφοριοδότης που βοήθησε αποφασιστικά έτσι ώστε να τερματιστεί η απαγωγή των 11χρονων στην Κύπρο.

Έσπασε τη σιωπή του ο πληροφοριοδότης που έλυσε το μυστήριο της απαγωγής που συγκλόνισε την Κύπρο.

Μιλώντας στις κάμερες, ο άνθρωπος ο οποίος έδωσε τις πληροφορίες στην Αστυνομία, ανέφερε ότι συνέδεσε τις περιγραφές που άκουγε από την Αστυνομία και ταύτισε την περιγραφή με τον άνθρωπο ο οποίος είδε τον φερόμενο απαγωγέα των παιδιών. Μου κίνησε την περιέργεια, άκουσα την περιγραφή».

Ο ίδιος, συνεχίζοντας, ανέφερε ότι οι Αστυνομικοί έβγαλαν στα χέρια τα παιδιά, «που φαίνονταν ναρκωμένα». Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν μένει στη γειτονιά αλλά ότι είναι κάτοικος ο αδελφός του, ο οποίος τού τηλεφώνησε να σπεύσει στο σημείο.

“Ο ένας αστυνομικός, μάλιστα, σύμφωνα με τη μαρτυρία, τού ζήτησε βοήθεια. Άνοιξαν την πόρτα του, μπήκαν μέσα και μετά άκουσα φωνές ότι ήταν τα παιδιά μέσα. Τα παιδιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν σαν ναρκωμένα όπως τόνισε χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται, ότι τα δύο 11χρονα αγόρια που απήχθησαν το πρωί από το σχολείο τους, βρέθηκαν, όπως αναφέρει ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας και είναι καλά στην υγεία τους, είδηση που επιβεβαίωσε και ο υπουργός Παιδείας της χώρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα παιδιά εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, κοντά στο σχολείο.Σύμφωνα με τον Βοηθό εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιο Στυλιανού, ο δράστης επίσης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Πρόκειται για 35χρονο, ο οποίος οδηγείται για ανάκριση, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητά του.

Τα δύο παιδιά θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα