Απέδρασε Βούλγαρος υπήκοος από το ΑΤ Προμαχώνα

Απέδρασε Βούλγαρος υπήκοος από το ΑΤ Προμαχώνα
Εξέγερση στο κέντρο παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2013. Η εξέγερση ξέσπασε όταν, μετά τη λήξη του προαυλισμού, ομάδα κρατουμένων αρνήθηκε να μπει στους χώρους κράτησης, διαμαρτυρόμενοι για την παράταση του χρόνου κράτησής τους. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κοντέινερ που μένουν, βγήκαν έξω και άρχισαν να καίνε τα στρώματά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάσπαρτες εστίες φωτιάς. Στο στιγμιότυπο δυνάμεις των ΜΑΤ σε μπλόκο σε δρόμο της Αμυγδαλέζας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Διέφυγε από το αστυνομικό τμήμα Προμαχώνα Βούλγαρος υπήκοος

Απέδρασε από το αστυνομικό τμήμα Προμαχώνα, Βούλγαρος υπήκοος , που προσήχθη προκειμένου να ελεγχθούν τα στοιχεία του και να εξακριβωθεί αν είναι σε ισχύ καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε εναντίον του.

Το γεγονός συνέβη το πρωί, όταν ο Βούλγαρος υπήκοος προσπαθώντας να περάσει των έλεγχο των διαβατηρίων που διεξάγεται στο συνοριακό σταθμό, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εναντίον του δικαστική απόφαση.

Αμέσως προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα προκείμενου να γίνει εξακρίβωση των στοιχείων του και περαιτέρω έλεγχος της δικαστικής απόφασης που εκκρεμούσε εναντίον του.

Μέχρι να ολοκληρωθεί όμως ο απαραίτητος έλεγχος, ο Βούλγαρος υπήκοος που κρατούνταν στο γραφείο υποδοχής, διέφυγε της προσοχής του αξιωματικού υπηρεσίας που εκείνη την ώρα ήταν μόνος του στο γραφείο και κατάφερε να εξαφανιστεί, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα