Έρχεστε δεύτεροι. Ο στρατός ψάχνει τον Μαζιώτη για να υπηρετήσει την πατρίδα

Έρχεστε δεύτεροι. Ο στρατός ψάχνει τον Μαζιώτη για να υπηρετήσει την πατρίδα

Τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη αναζητά ο στρατός για να πάει φαντάρος. Έστειλε και έγγραφο στο Α.Τ Εξαρχείων! (Pics)

Εκτός από την Αντιτρομοκρατική και ο Στρατός φαίνεται να αναζητεί τον Νίκο Μαζιώτη. Η μαμά πατρίδα τον καλεί για να υπηρετήσει τη θητεία του.

Η Στρατολογική Υπηρεσία έστειλε ειδοποίηση στο Α.Τ. Εξαρχείων, καθώς τον αναζητούν για να του επιδώσουν το φύλλο πορείας.

Η εφημερίδας "Παραπολιτικά" κοινοποιεί μάλιστα και το σχετικό έγγραφο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο καταδικασμένος για τη δράση του "Επαναστατικού Αγώνα" και καταζητούμενος εδώ και 18 μήνες, Νίκος Μαζιώτης, θεωρείται λιποτάκτης, ενώ είναι φυγόδικος.

Ο ίδιος, συνελήφθη ως αντιρρησίας συνείδησης το 1992 και αρνήθηκε να υπηρετήσει εναλλακτική θητεία, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε φυλάκιση με αναστολή ενός έτους.

Έρχεστε δεύτεροι. Ο στρατός ψάχνει τον Μαζιώτη για να υπηρετήσει την πατρίδα

Στις 23 Δεκεμβρίου, η Στρατολογική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας του ΓΕΣ, έστειλε επείγον τηλεγράφημα στον Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων, την περιοχή δηλαδή όπου διέμενε ο γνωστός τρομοκράτης, καλώντας τους αστυνομικούς να τον ενημερώσουν για θέματα θητείας, ενώ καλούν τον διαβόητο καταζητούμενο να παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) ΣΤΗ Λαμία στις 13 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, είχαν αφεθεί ελεύθεροι με όρους αφού η δίκη τους δεν είχε ολοκληρωθεί όταν εκείνοι συμπλήρωναν 18 μήνες προφυλάκισης.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., ο Ν. Μαζιώτης μαζί με άλλα τουλάχιστον πέντε-έξι άτομα, ανάμεσα στα οποία και μία γυναίκα, έχουν πραγματοποιήσει από τον Μάρτιο του 2012 μέχρι τον περασμένο Αύγουστο πέντε ένοπλες ληστείες: Στη Νεμέα, στην Ακράτα, στις Σπέτσες, στο Βελεστίνο και στα Μέθανα.

Η συνολική λεία υπερβαίνει το 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Νίκος Μαζιώτης έχει εξαφανιστεί από την 1η Ιουλίου 2012, μαζί με την σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το μωρό τους. Έχει καταδικαστεί ως αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα σε 50 χρόνια κάθειρξης.

SHARE:

24Media Network