Αποχώρησε από τον Πειραιά το Ελευθέριος Βενιζέλος

Το "Ελευθέριος Βενιζέλος"
Το "Ελευθέριος Βενιζέλος" EUROKINISSI

Το "Ελευθέριος Βενιζέλος" μεταφέρθηκε στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος - Το "ευχαριστώ" της ΑΝΕΚ LINES

Τους φορείς και τις αρμόδιες αρχές για την αρωγή και συμπαράστασή τους καθόλη τη διάρκεια των διαδικασιών αντιμετώπισης του συμβάντος στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος, ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η πλοιοκτήτρια εταιρεία ΑΝΕΚ LINES.

«Ειδικές ευχαριστίες επιθυμούμε να απευθύνουμε προς τον ΟΛΠ και το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού για τη συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν στο σύνολο των διαδικασιών που διενεργήθηκαν, από την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών, μέχρι και την οριστική κατάσβεση της φωτιάς. Ειδικά στον κ. Γιώργο Σαρηγιάννη - Προϊστάμενο Τμήματος Ασφάλειας και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΟΛΠ, απευθύνουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την ουσιαστική και έμπρακτη συμβολή του σε όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή του συμβάντος, μέχρι την ολοκλήρωση της παραμονής του πλοίου στον Λιμένα Πειραιώς», τονίζει η εταιρεία.

ADVERTISING

Παράλληλα, προσθέτει πως «με ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κ.κ. Σταμάτιο Ράπτη - Αρχηγό Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Ανδρέα Θεοφίλου - Λιμενάρχη Πειραιά και Ιωάννη Σταμούλη - Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιώς, για την ταχύτατη ανταπόκριση και υποστήριξή τους όλες αυτές τις ημέρες»

Σημειώνεται πως το επιβατικό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ LΙΝΕS, αποχώρησε από το Λιμάνι του ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς), όπου φιλοξενήθηκε για έξι ημέρες σε συνέχεια της φωτιάς που σημειώθηκε την Τρίτη 28 Αυγούστου.

Το πλοίο μεταφέρθηκε από την ακτή Ξαβερίου στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, όπου θα παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επισκευής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έσβησε η φωτιά στο πλοίο "Ελ. Βενιζέλος"- Εξετάζεται όπλο που βρέθηκε σε φορτηγάκι των ΕΛΤΑ

Ξανά σε ορθή θέση το "Ελ. Βενιζέλος"

SHARE:

24Media Network