Επεισοδιακή απόδραση κρατουμένων από το Μεταγωγών-Εντοπίστηκε ένας κοντά στη Λαχαναγορά

Επεισοδιακή απόδραση κρατουμένων από το Μεταγωγών-Εντοπίστηκε ένας κοντά στη Λαχαναγορά
Ξημερώματα απέδρασαν 4 κρατούμενοι από το τμήμα μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη. Eurokinissi

Τέσσερα άτομα δραπέτευσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από τη Διεύθυνση μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη. Μέχρι στιγμής ο ένας εντοπίστηκε και συνελήφθη, οι υπόλοιποι αναζητούνται ακόμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση από τις τέσσερις τα ξημερώματα, ύστερα από την επεισοδιακή απόδραση τεσσάρων Αλβανών κρατουμένων από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Μεταγωγών.

Πρόκειται για τέσσερις κρατούμενους που είχαν πρόσφατα προκαλέσει επεισόδιο στις Φυλακές και αποπειράθηκαν να έρθουν σε συμπλοκή με άλλους συγκρατούμενούς τους σε διπλανή πτέρυγα από την δική τους. Πέρασαν αυτόφωρο για το επεισόδιο αυτό και ανέμεναν στο Μεταγωγών την μεταφορά τους σε άλλες Φυλακές.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα, ένας από αυτούς προσποιήθηκε τον άρρωστο και έπεσε κάτω. Αμέσως ο φρουρός εισήλθε στο κελί για να του δώσει τις Πρώτες Βοήθειες και οι υπόλοιπο άρπαξαν τον αστυνομικό και τον ακινητοποίησαν με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι. Βγήκαν από το κελί απειλώντας διαρκώς τον φρουρό και ακινητοποίησαν και τον δεύτερο φρουρό υπό την απειλή να κάνουν κακό σε εκείνον που είχαν ήδη πάρει όμηρο και στη συνέχεια αφαίρεσαν από το σακίδιο του δεύτερου φρουρού το όπλο του, κατέβηκαν στην είσοδο και επιβιβάστηκαν σε περιπολικό που ήταν στην είσοδο, φτάνοντας μέχρι την πύλη με αυτό.

Εκεί παράτησαν το περιπολικό και υπό την απειλή του όπλου ακινητοποίησαν και τον αστυνομικό που ήταν φρουρός στην πύλη και τράπηκαν σε φυγή πεζή.

Στο Μεταγωγών σήμανε συναγερμός και ενημερώθηκε η ΓΑΔΑ. Αμέσως ξεκίνησε έναν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, σηκώθηκαν ελικόπτερα της Αστυνομίας και στις έρευνες συμμετέχον πολυάριθμες δυνάμεις.

Περίπου μισή ώρα μετά τις 7 το πρωί εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της Λαχαναγοράς του Ρέντη ένας από τους δραπέτες, ο οποίος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη και συνεχίζονται σε πολύ μεγαλύτερη έκταση πλέον οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα