Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή με καλάσνικοφ και βαριοπούλα

Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή με καλάσνικοφ και βαριοπούλα
ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να ληστέψουν χρηματαποστολή στη Χαλκίδα

Μέρα μεσημέρι επιχείρησαν τρεις κακοποιοί να ληστέψουν χρηματαποστολή έξω από πολυκατάστημα στην πόλη της Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι οι δύο με καλάσνικοφ και ο τρίτος με βαριοπούλα, σταμάτησαν με ένα τζιπ δίπλα στο αυτοκίνητο που διενεργούσε τη χρηματαποστολή στις 12:00′ το μεσημέρι, στο πολυκατάστημα “Jumbo” που βρίσκεται στην Έξω Παναγίτσα, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Χαλκίδα.

Οι υπάλληλοι όμως πρόλαβαν να κλειστούν στο θωρακισμένο όχημα και παρά τις απειλές των κουκουλοφόρων ότι θα πυροβολήσουν ή θα επιχειρήσουν να θραύσουν τα τζάμια, πάτησαν γκάζι και διέφυγαν.

Η αντίδραση των κακοποιών ευτυχώς ήταν να απομακρυνθούν από το σημείο χωρίς να ανοίξουν πυρ και έτσι δεν είχαμε κάτι πιο δυσάρεστο. Λίγη ώρα αργότερα, ένα παλιό τζιπ Vittara βρέθηκε καμένο ολοσχερώς και πιθανολογείται ότι το χρησιμοποίησαν οι δράστες προκειμένου να κλέψουν την χρηματαποστολή.

Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

Πηγή: lamiareport  Φωτογραφία:eurokinissi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα