Αρχαία Ολυμπία: Εντοπισμός φυτείας χασίς μαμούθ

Αρχαία Ολυμπία: Εντοπισμός φυτείας χασίς μαμούθ

Διαβάστε για τον εντοπισμό φυτείας χασίς στην Αρχαία Ολυμπία. Οι καλλιεργητές διέφυγαν. Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας

Φυτεία χασίς μαμούθ εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Τρίπολης, αποτελούμενη από 1.807 δενδρύλλια.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν την περιοχή και επιχείρησαν να προσεγγίσουν το χώρο που βρισκόταν η συγκεκριμένη φυτεία. Κατά τη διαδικασία προσέγγισής του, οι καλλιεργητές αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών και εκμεταλλευόμενοι το δυσπρόσιτο και δύσβατο της περιοχής, διέφυγαν προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Στο συγκεκριμένο δασώδες σημείο και χώρο της φυτείας, εκριζώθηκαν 1.807 δενδρύλλια, τα οποία είχαν ύψος έως 60 εκατοστά, ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκηνές. φυτοφάρμακα, λιπάσματα, λάστιχα ποτίσματος, τα οποία μάλιστα ήταν συνδεδεμένα στο κοντινό ποτάμι, σύμφωνα με το patrastimes.

Τo προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν και φύλασσαν την φυτεία.

SHARE:

24Media Network