Άργος: Δύο νεκροί σε ΙΧ που χτύπησε περιπολικό και καρφώθηκε σε κολόνα

Άργος: Δύο νεκροί σε ΙΧ που χτύπησε περιπολικό και καρφώθηκε σε κολόνα

Το δυστύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άργους- Ναυπλίου με τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 33χρονου και ενός 18χρονου.

Σφοδρή ήταν η πρόσκρουση σε κολόνα, ενός ΙΧ, στις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Δαλαμανάρα Άργους, στην Αργολίδα.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες, ξέφυγε της πορείας του λόγω μεγάλης ταχύτητας και αφού χτύπησε σταθμευμένο περιπολικό, προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα, σε πρώην βενζινάδικο που βρίσκεται στο σημείο.

Από την σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί και οι δυο νεαροί όπου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ένας είναι Ρομά κάτοικοι Άργους, 33 και 18 χρονών αντίστοιχα. Ενδεικτικό της μεγάλης ταχύτητάς και της σύγκρουσης που ακολούθησε είναι πως στο όχημα δεν υπάρχει καν η μηχανή του αυτοκινήτου που βρέθηκε στο απέναντι σημείο από την πρόσκρουση.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τις σορούς των δυο νεαρών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται “Σήμερα (26.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άργους – Ναυπλίου, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 18χρονος ημεδαπός, αρχικά εξετράπη αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε σε εν στάση εβρισκόμενο περιπολικό όχημα της Δ.Α. Αργολίδας, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές, συνέχισε την πορεία του και ακολούθως εξετράπη δεξιά, προσκρούοντας σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο στύλο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου και του 18χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους- Μυκηνών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα