ΑΣΟΕΕ: Επίθεση κουκουλοφόρων σε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

ΑΣΟΕΕ: Επίθεση κουκουλοφόρων σε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Άνδρες των ΜΑΤ (ΦΩΤΟ Αρχείου) Eurokinissi

Στο σημείο είχαν κληθεί και είχαν φτάσει δύο μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για την προσαγωγή ενός επιδειξία επί της Πατησίων-Οι νεαροί βγήκαν με στειλιάρια και χτύπησαν αστυνομικούς

Ακόμη ένα περιστατικό επίθεσης σε άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα επί της οδού Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ.

Αυτή την φορά είχε κληθεί η Αστυνομία για την ύπαρξη ενός επιδειξία επί της οδού Πατησίων 70. Μόλις έφτασαν δύο μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και έγινε η προσαγωγή του ατόμου, περίπου 10 άτομα με στειλιάρια στα χέρια, βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ έξω και επιτέθηκαν προς τους αστυνομικούς.

Η μία μοτοσικλέτα πρόλαβε να διαφύγει, στην δεύτερη όμως, κατά την διαφυγή της οι νεαροί πρόλαβαν και χτύπησαν τον συνεπιβάτη αστυνομικό στο πόδι και ο οδηγός της μοτοσικλέτας χτύπησε με την σειρά του και εκείνος το πόδι του από διερχόμενο αυτοκίνητο, κατά την διάρκεια των ελιγμών που έκανε για να διαφύγει, κάτι που τελικά το κατάφερε.

Αμέσως μετά το περιστατικό οι νεαροί επέστρεψαν στην ΑΣΟΕΕ ενώ στο σημείο δεν ακολούθησε τυχόν επέμβαση από αστυνομικές δυνάμεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version