Αστακός: Ο πρώην δήμαρχος έκανε φλεβοκέντηση και γέμισε με αίματα το Δημοτικό Συμβούλιο

Αστακός: Ο πρώην δήμαρχος έκανε φλεβοκέντηση και γέμισε με αίματα το Δημοτικό Συμβούλιο
xiromeronews.gr

Φωνάζοντας "αξιοπρέπεια" ο πρώην δήμαρχος Αστακού και Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξηρομέρου νωρίτερα έκανε φλεβοκέντηση και λέρωσε με αίματα τοίχους της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου

Απίστευτες εικόνες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου, στον Αστακό, όπου ο πρώην Δήμαρχος Αστακού και Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Στάικος έκανε πράξη τις απειλές των προηγούμενων ημερών και ενώ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν σε εξέλιξη, έκανε φλεβοκέντηση φωνάζοντας “αξιοπρέπεια” και πιτσίλισε με αίματα τοίχους της αίθουσας.

Στο Συμβούλιο επικράτησε πανικός και η συνεδρίαση διεκόπη με τον κ. Στάικο να βγαίνει από την αίθουσα αιμορραγώντας, να ανεβαίνει στο δίκυκλο του και να φεύγει.

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου ο κ. Στάικος επεχείρησε να κάνει πάλι φλεβοκέντηση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ωστόσο είχε προειδοποιήσει με επιστολή του πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα επιχειρούσε και πάλι.

Μάλιστα το γεγονός το είχε προαναγγείλει από τις 19 Οκτωβρίου όπου με επιστολή του δημόσια δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Αφού σε όλη την προεκλογική περίοδο υπήρξε έντονη προσπάθεια για την  ηθική μου εξόντωση με συκοφαντίες και ανηθικότητες, που σε συνδυασμό με από τον πακτωλό χρημάτων έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο δεν αποτελεί ντροπή για εμένα, αλλά για το Ξηρόμερο…

Και επειδή είμαι πολύ έμπειρος γιατρός μετά από 42 χρόνια μάχιμης Ιατρικής, για μένα είναι πολύ εύκολο πράγμα να κάνω φλεβοκέντηση με το μικρό νυστέρι, το οποίο ασφαλώς δεν με φοβίζει, όπως μπορεί να φοβίζει άλλους γιατρούς, αφού όλοι γνωρίζουν πως η λέξη –έννοια  φόβος είναι ανύπαρκτη, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία και να γράψω με το αίμα μου:

Αξιοπρέπεια ή Θάνατος και όχι να κόψω τις φλέβες μου, όπως αναληθώς αναφέρθηκε!!!

Λύθηκε όμως το λάστιχο, γιατί κάποιος το τράβηξε και απέτυχε η προσπάθεια μου, την οποία ασφαλώς θα επαναλάβω (αφού για να γίνει αυτό το Δημαρχείο με την περικαλέστατη αίθουσα και τα εκατοντάδες έργα στις θητείες μου έχω “δώσει το αίμα μου”!!!!

Γιατί για εμένα το θέμα πια είναι αξιοπρέπεια ή θάνατος!”

*Φλεβοκέντηση ή φλεβική προσπέλαση είναι η διαδικασία τοποθέτησης καθετήρα σε φλεβικό αγγείο, προκειμένου να αποκτήσουμε πρόσβαση στον ενδαγγειακό χώρο, δηλαδή στη φλέβα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα