Αστυνομικός πυροβόλησε κατά λάθος φίλη του έξω από το σπίτι της Παπακώστα

Αστυνομικός πυροβόλησε κατά λάθος φίλη του έξω από το σπίτι της Παπακώστα
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα. Ο αστυνομικός έπινε ποτό μαζί με μία φίλη του που πήγε να τον δει και κάποια στιγμή για «αστείο» της ακούμπησε το όπλο του στην φτέρνα της.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε 50χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος είχε βάρδια φύλαξης τα ξημερώματα έξω από το σπίτι της πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα, στην Αγία Βαρβάρα, εντός υπηρεσιακού οχήματος.

Κάποια στιγμή, τον συγκεκριμένο αστυνομικό που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, τον επισκέφτηκε μία 47χρονη, χωρισμένη και μητέρα έξι παιδιών που ζει στην ίδια γειτονιά και του έκανε παρέα στο υπηρεσιακό όχημα.

Εκεί έπιασαν μία χαλαρή κουβέντα, ήπιαν και ποτό και «χάριν αστεϊσμού» έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο που μάλλον δεν θυμόταν ότι είχε σφαίρα στη θαλάμη και το τοποθέτησε στην φτέρνα της γυναίκας. Εκεί το όπλο κάτω από άγνωστες συνθήκες εκπυρσοκρότησε και προκάλεσε τον διαμπερή τραυματισμό της γυναίκας.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση ενώ εντός της οικίας βρισκόταν η πρώην υφυπουργός με την οικογένειά της. Η 47χρονη μεταφέρθηκε από τον γιο της στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ενώ σε βάρος του υπαρχιφύλακα που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, διατάχθηκε ΕΔΕ και την προανάκριση και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του την έχει αναλάβει το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα