Ασύλληπτη τραγωδία στη Ρόδο: Δύο αδελφές πνίγηκαν σε πισίνα

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Δύο νέα κορίτσια ηλικίας 17 και 19 ετών που έκαναν διακοπές στο νησί βρήκαν τραγικό θάνατο, χάνοντας τις ζωές τους στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έκαναν διακοπές. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, η μία προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Ρόδου, όταν δύο αδερφές που έκαναν διακοπές στο νησί, 17 και 19 ετών, πνίγηκαν ενώ κολυμπούσαν στην πισίνα ξενοδοχείου της Ιαλυσού.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν είναι ακόμη άγνωστες, όπως αναφέρει η "Δημοκρατική".

Πιθανολογείται πως έπεσαν να κολυμπήσουν ενώ είχαν φάει. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού. 

Προσπάθησαν να σώσουν η μία την άλλη

Μάλιστα αρχικά το ΕΚΑΒ που κλήθηκε παρέλαβε αρχικά μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. 

Η δεύτερη βρίσκονταν στον πάτο της πισίνας και δεν φαίνονταν. Οι διασώστες επέστρεψαν ξανά πίσω και την παρέλαβαν αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει. 

Όπως μεταδίδει η "Ροδιακή", οι πρώτες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ιαλυσού να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.

SHARE: