Αταλάντη: Συγκλονίζει ο θείος και νονός του 21χρονου και της 16χρονης

Αταλάντη: Συγκλονίζει ο θείος και νονός του 21χρονου και της 16χρονης

Ο πιο δραματικός επίλογος στο τροχαίο με τα δύο αδέρφια στην Αταλάντη. Μετά τον 21χρονο έχασε τη μάχη για τη ζωή της και η 16χρονη.

Το τελευταίο “αντίο” θα πουν αύριο, Παρασκευή, συγγενείς και φίλοι στα δύο αδέρφια που άφησαν την τελευταία τους πνοή με τρεις ημέρες διαφορά μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη.

Την ίδια στιγμή, υπόδειγμα θάρρους και ψυχικής δύναμης είναι οι τραγικοί γονείς που έχασαν και τα δύο τους παιδιά στο τροχαίο δυστύχημα της Αταλάντης.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Μαζί Σου” όταν έμαθαν πως έφυγε από τη ζωή και η 16χρονη Σόνια τους έλεγαν σε όσους τους συμπαραστέκονταν:

“Να ευχηθείτε να έχουν καλό παράδεισο τα παιδιά μας”.

όλο αυτό το διάστημα που το «Αττικόν» είχε γεμίσει από συμμαθητές των παιδιών που πήγαιναν για να τους σταθούν, οι γονείς της Σόνιας και του Γιώργου τους έδιναν δύναμη λέγοντας: «Σταματήστε να κλαίτε, κοιτάξτε μπροστά».

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε την οργή τους ήταν κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, αναφέροντας ότι η 16χρονη Σόνια είχε καταλήξει, κάτι που δεν ίσχυε, καθώς η ανήλικη άφησε την τελευταία της πνοή περίπου στις 18:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

«Πώς; Μα είναι ζωντανή ακόμα. Παλεύει!» έλεγαν οι γονείς. Τρεις ώρες αργότερα οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι η κόρη τους έχασε τη μάχη.

Τα δύο αδέρφια έμεναν στην Αθήνα αλλά είχαν πάει στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το μεσημέρι της Κυριακής αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο. Ο 21χρονος που είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από τον παππού του να του δώσει το αυτοκίνητο για να πάει στη θάλασσα με την αδερφή του.

Ο παππούς του το έδωσε και έτσι ο 21χρονος ξεκίνησε με την 16χρονη αδερφή του για την παραλία. Δυο χιλιόμετρα, ωστόσο, προτού φθάσουν στην Αταλάντη, σημειώθηκε το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα: ο 21χρονος Γιώργος -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια να προσκρούσει στις μπάρες και να βγει εκτός δρόμου κάνοντας «τούμπες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα