Αττικό Πάρκο: Νεκρά δύο τζάγκουαρ για λόγους ασφαλείας

Αττικό Πάρκο: Νεκρά δύο τζάγκουαρ για λόγους ασφαλείας
ATTICAPARK

Δύο ιαγουάρους αναγκάστηκαν να σκοτώσουν οι φύλακες του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, καθώς τα δύο ζώα φέρονται να βγήκαν από τα κλουβιά τους, ενεργοποιώντας τα "πρωτόκολλα ασφαλείας" του πάρκου - Η επίσημη ανακοίνωση.

Την θλιβερή είδηση θανάτωσης δύο ιαγουάρων έκανε γνωστή το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο καθώς τα δύο ζώα κατάφεραν να εξέλθουν από τον ελεγχόμενο χώρο που φυλάσσονται κάνοντας τους φύλακες να εφαρμόσουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο κάποιος εργαζόμενος ή επισκέπτης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου:

ADVERTISING

«Αντίο Jenny και Spotty

Σήμερα το μεσημέρι περί την ώρα 14:00 οι φροντιστές διαπίστωσαν έξοδο ζώων του Πάρκου μας από τον ελεγχόμενο χώρο φύλαξης τους.

Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο ασφαλείας που προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις. Σύμφωνα με αυτό, απομονώθηκε ο χώρος και τα εν λόγω ζώα εξουδετερώθηκαν όπως προβλέπεται από τις διαδικασίες, από τους φροντιστές του Πάρκου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αυτής, που ολοκληρώθηκε σε περίπου πέντε λεπτά, δεν κινδύνεψε κανένα μέλος του προσωπικού ή των επισκεπτών που βρίσκονταν στο Πάρκο.

Δυστυχώς, οι δύο μας ιαγουάροι, η Jenny και ο Spotty, δεν είναι πια μαζί μας, καθότι για τέτοιου είδους ζώα δεν προβλέπεται η τακτική της αναισθησίας».

SHARE:

24Media Network