Χαλάνδρι: Πώς συνέβη η τραγωδία με το 8χρονο κοριτσάκι που πέθανε από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο

Χαλάνδρι: Πώς συνέβη η τραγωδία με το 8χρονο κοριτσάκι που πέθανε από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο
Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρό από θερμοπληξία το 8χρονο κορίτσι στο Χαλάνδρι glomex

Τι φέρεται να ισχυρίστηκαν οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού που βρήκε φρικτό θάνατο από θερμοπληξία, μέσα σε αυτοκίνητο.

Τα όσα προηγήθηκαν πριν το 8χρονο κοριτσάκι βρεθεί στο αυτοκίνητο και βρει τραγικό θάνατο από θερμοπληξία, εξιστόρησαν στις Αρχές οι γονείς του άτυχου παιδιού, που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ANT1, η μητέρα στην κατάθεσή της αναφέρει ότι δεν αντιλήφθηκε πως έλειπε το κοριτσάκι, καθώς εκείνη μαγείρευε. Όταν βγήκε να την φωνάξει για φαγητό, δεν την βρήκε πουθενά.

Οι γονείς και άλλοι κάτοικοι του καταυλισμού ξεκίνησαν να ψάχνουν το 8χρονο κοριτσάκι, μέχρι που κάποιος την εντόπισε μέσα σε ένα αυτοκίνητο, χωρίς τις αισθήσεις της, μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι.

Κάτοικοι του καταυλισμού δήλωσαν ότι το αυτοκίνητο άνηκε στον παππού του κοριτσιού και ήταν για χρόνια εγκαταλειμμένο. Μάλιστα, όταν βρήκαν την 8χρονη αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι καθώς οι πόρτες δεν μπορούσαν να ανοίξουν.

Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου. Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού οδηγήθηκαν το Σάββατο (13/08) στον εισαγγελέα, ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή, όπου και θα απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα