Χαλάνδρι: Συνελήφθη 19χρονος για το τροχαίο με 18χρονο νεκρό

Χαλάνδρι: Συνελήφθη 19χρονος για το τροχαίο με 18χρονο νεκρό
Θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι glomex

Στη σύλληψη ενός 19χρονου οδηγού άλλου αυτοκινήτου προχώρησαν οι αρχές καθώς όπως προέκυψε είχε άμεση εμπλοκή στο σοκαριστικό δυστύχημα με θύμα έναν 18χρονο στο Χαλάνδρι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της Τροχαίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα επί της Λ. Παλαιολόγου 51, στο Χαλάνδρι, στο οποίο έχασε την ζωή του ένας 18χρονος, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε δέντρο με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να ξεριζωθεί το δέντρο και το όχημα να μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα.

Για το απεγκλωβισμό του άτυχου νεαρού χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση από την Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε από τους άντρες της Τροχαίας ένας 19χρονος οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη, καθώς προέκυψε πως είχε άμεση εμπλοκή με την πρόκληση του τροχαίου δυστυχήματος.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί με ακρίβεια τι συνέβη μεταξύ των δύο νεαρών οδηγών, ενώ αναζητούνται και βιντεοληπτικά υλικά.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν σχηματίσει οι άντρες της Τροχαίας, οι δύο νεαροί που ήταν μαζί, ενδεχομένως είχαν αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες, ίσως έκαναν και «κόντρα», με αυτό το μοιραίο αποτέλεσμα, αλλά θα ζητηθεί και έκθεση από πραγματογνώμονα. Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα