Χαλκιδική: Μήνυση για αρπαγή ανηλίκου κατέθεσε ο πατέρας της 3χρονης που εξαφανίστηκε με τη μητέρα της

Χαλκιδική: Μήνυση για αρπαγή ανηλίκου κατέθεσε ο πατέρας της 3χρονης που εξαφανίστηκε με τη μητέρα της
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Χαλκιδική η εξαφάνιση της 26χρονης που έφυγε από το σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της, παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους.

Κανένα ίχνος παρά τις έρευνες της αστυνομίας δεν έχει ακόμα εντοπιστεί της 26χρονης γυναίκας και της 3χρονης κόρης της που εξαφανίστηκαν από τη Χαλκιδική.

Ο 32χρονος πατέρας του κοριτσιού δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής. Όπως ανέφερε, η 26χρονη σύντροφός του είχε φύγει την Τρίτη από το σπίτι τους στη Νικήτη Χαλκιδικής μαζί με το παιδί και δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει μαζί της.

Η 26χρονη μαζί με το σύντροφό της ζούσαν μαζί, αλλά δεν είναι παντρεμένοι. Για την εξαφάνιση τους, η οποία δηλώθηκε χθες, Τετάρτη (22/3), έχουν ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Το βράδυ της Πέμπτης, πάντως, ο πατέρας της 3χρονης κατέθεσε μήνυση για αρπαγή ανηλίκου.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η 26χρονη να επέστρεψε στη Γαλλία, που είναι η χώρα καταγωγής της, με τις Αρχές να έχουν δώσει σήμερα για αναζητήσεις σε όλες τις εξόδους της χώρας.

Τι δηλώνει ο πατέρας της 3χρονης

Στο MEGA μίλησε ο πατέρας του 32χρονου συντρόφου της 26χρονης. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί.

«Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…» ανέφερε ο ίδιος. «Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές».

Όπως δηλώνει ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα για να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», ισχυρίστηκε.

Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol.






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα