Χαλκιόπουλο: Επί πέντε ημέρες δεμένοι οι ηλικιωμένοι μέσα στο σπίτι τους

Χαλκιόπουλο: Επί πέντε ημέρες δεμένοι οι ηλικιωμένοι μέσα στο σπίτι τους
Ηλικιωμένη σε αμαξίδιο shutterstock

Επί 5 ημέρες ήταν δεμένο το ηλικιωμένο ζευγάρι μέχρι που κατέληξε ο 91χρονος άντρας-Τους είχαν χτυπήσει και τους είχαν εγκαταλείψει δεμένους

Δραματικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το άγριο έγκλημα σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού μέσα στο σπίτι τους, στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας.

Από τα λίγα που μπόρεσε η χτυπημένη, αφυδατωμένη και σε κατάσταση σοκ ηλικιωμένη να πει στους αστυνομικούς, είναι πως οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι τους, την περασμένη Παρασκευή προς Σάββατο και ήταν επί 5 ημέρες δεμένοι, όπως τους άφησαν.

Μάλιστα ο 91χρονος σύζυγός της που βρέθηκε νεκρός αν και χτυπημένος και ο ίδιος από τους αδίστακτους δράστες, θα χρειαστεί να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν κατέληξε από τα χτυπήματα ή την εγκατάλειψη και την δίψα…

Οι δράστες κατά περιγραφή της άτυχης ηλικιωμένης ήταν δύο μέσα στο σπίτι και ένας τρίτος έξω που κρατούσε τσίλιες και παραμένει άγνωστο τι αφαίρεσαν από το ζευγάρι των υπερήλικων θυμάτων τους, αφού το κίνητρό τους ήταν η ληστεία.

Στην περιοχή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Ασφάλειας Αγρινίου, ώστε να ταυτοποιηθούν οι δράστες, να εντοπιστούν και να συλληφθούν, ενώ η ηλικιωμένη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα