Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε ο 20χρονος Κοσμάς Κακούρης

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε ο 20χρονος Κοσμάς Κακούρης
Εξαφάνιση Κοσμά Κακούρη Κοσμάς Κακούρης

Ο 20χρονος σπουδάζει στο Πόρτσμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και πήγε πριν από δύο ημέρες στην Κρήτη για να δει την οικογένειά του στο Καβροχώρι. Τελευταία φορά εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής στον “Κάμπο” Καβροχωρίου.

Ώρες αγωνίας στην Κρήτη για την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Κοσμά Κακούρη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στον “Κάμπο” Καβροχωρίου, όπου εθεάθη τελευταία φορά.

Ο 20χρονος σπουδάζει στο Πόρτσμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και πήγε πριν από δύο ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, ώστε να επισκεφθεί την οικογένειά του στο Καβροχώρι.

Ο αγνοούμενος νεαρός την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε κοντό μπλε σορτς, άσπρη μπλούζα, μπλε ζακέτα και πέδιλα.

Η ανακοίνωση missing alert που εξέδωσε “Το Χαμόγελο του Παιδιού” έχει ως εξής:

“Στις 14/6/2019, στις 21:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου Ηρακλείου Κρήτης, ο Κοσμάς Κακούρης 20 ετών. Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερωθήκαμε σήμερα απογευματινές ώρες και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».”

Σχετική ανάρτηση έχει πραγματοποιήσει και ο κοινωνικός χώρος «Comeet», όπου αναγράφεται και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας για όποιον γνωρίζει κάτι αναφορικά με την εξαφάνιση του νεαρού:

Ταυτόχρονα, για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί και «Silver Alert» από τη «Γραμμή Ζωής».

Για τον εντοπισμό του 20χρονου έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν και 3 άνδρες της ΕΜΑΚ, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Ανάστατοι συμμετέχουν στις έρευνες και αρκετοί εθελοντές αλλά και μεμονωμένοι κάτοικοι της περιοχής, που αναζητούν το νεαρό Κρητικό.

Στις έρευνες συμμετέχει και κλιμάκιο από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Εξαφάνιση Κοσμά Κακούρη Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα