Χαμόγελο του Παιδιού: Δεν έχουμε ακόμη καμία πληροφορία για τα δίδυμα κοριτσάκια

Χαμόγελο του Παιδιού: Δεν έχουμε ακόμη καμία πληροφορία για τα δίδυμα κοριτσάκια

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε πως δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή παιδιά στα νοσοκομεία που να μην είναι καταγεγραμμένα, κάτι που ισχύει και για τους ενήλικες

"Στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν παιδιά που δεν είναι καταγεγραμμένα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 4 και θα πάρουν εξιτήριο το αργότερο έως αύριο" δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος στο Χαμόγελο του Παιδιού, μιλώντας για τη φονική φωτιά.

"Το ίδιο ισχύει και για τους ενήλικες. Τα στοιχεία τους υπάρχουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος οι συγγενείς των αγνοούμενων να ξεροσταλιάζουν στα νοσοκομεία, ψάχνοντας τους δικούς τους" πρόσθεσε.

Για τα δύο δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται είπε ότι "μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία" και διέψευσε όσους -όπως ανέφερε- "βγαίνουν στα κανάλια και δηλώνουν ότι κάπου είδαν τα παιδιά".

Πρόσθεσε ότι για τις 9χρονες ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία με το alert. Για την ιστοσελίδα με τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των αγνοουμένων διευκρίνισε ότι αν και δεν είναι αντίθετος, πρέπει να γίνει σαφές ότι τα στοιχεία του οποιουδήποτε παιδιού μπορούν να δημοσιοποιηθούν μόνο με την έγκριση των γονιών ή των αρχών.

Τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται τρόφιμα για τους πληγέντες. Κατά τη γνώμη του, "πρώτα πρέπει να γίνει η καταγραφή των πληγέντων και των ζημιών, να εκτιμηθεί πόσα χρήματα χρειάζονται και μετά να ζητήσουν από τον κόσμο να συμβάλλει".

Στον "αέρα" του ΣΚΑΙ μίλησε πάντως για τα δίδυμα κοριτσάκια ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος διατήρησε την ελπίδα ζωντανή:

«Είναι γεγονός ότι είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες, εμείς θέλουμε να μην σκεφτόμαστε το κακό σενάριο. Υπάρχει μια τελευταία πληροφορία η οποία ήταν από μια κυρία που ήταν στη θάλασσα και η οποία είπε ότι με μια παρέα υπήρχαν και δυο δίδυμα κοριτσάκια. Το έχει αναφέρει σε μια συνέντευξη. Δεν υπάρχουν, όμως, άλλα στοιχεία που να βοηθούν στις έρευνες. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε, από στάσης ζωής θέλω να είμαι αισιόδοξος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΕΛΑΣ: Δεν ήταν τα δίδυμα στο σκάφος - Συνεχίζεται η αναζήτηση

ΕΛΑΣ: Δεν είναι στη λίστα του πλοιάριου τα δύο κοριτσάκια

ADVERTISING

SHARE: