Χάος στον Κηφισό λόγω τροχαίου: Το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να φτάσει καθώς η ΛΕΑ ήταν… μπλοκαρισμένη

Χάος στον Κηφισό λόγω τροχαίου: Το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να φτάσει καθώς η ΛΕΑ ήταν… μπλοκαρισμένη
Κηφισός intime

Σύγκρουση βαν με μοτοσικλέτα προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λεωφόρο Κηφισού. Καθυστέρησε η άφιξη του ασθενοφόρου επειδή τα οχήματα είχαν μπλοκάρει τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” επικράτησε στη Λεωφόρο Κηφισού το πρωί της Τετάρτης για ακόμα μία ημέρα και μάλιστα δεύτερη συνεχόμενο λόγω τροχαίου, αυτή τη φορά στο ρεύμα της καθόδου.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσες η ΕΡΤ, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ ενός βαν και μίας μοτοσικλέτας στο καθοδικό ρεύμα του Κηφισού προς Πειραιά στο ύψος των ΚΤΕΛ.

Η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας ήταν για περίπου 35 λεπτά ήταν κλειστή, όσο χρόνο δηλαδή χρειάστηκε μέχρι να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο, το οποίο δεν μπορούσε να προσεγγίσει λόγω της μπλοκαρισμένης από τα οχήματα Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης, σε μία επανάληψη ενός θλιβερού φαινομένου που βλέπουμε συχνά στη χώρα.

Η ουρά στον Κηφισό έφτανε μέχρι τη Λυκόβρυση, ενώ μεγάλες καθυστερήσεις υπήρχαν και στην Αττική Οδό, με τη συμφόρηση να εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τα διερχόμενα οχήματα.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, η εικόνα ήταν σαφώς βελτιωμένη, με τη διέλευση των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού να είναι πιο ομαλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα