Χασισοφυτεία - γίγας σε θερμοκήπιο στο Λασίθι

Χασισοφυτεία - γίγας σε θερμοκήπιο στο Λασίθι

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 906 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσαν από κοινού εντός θερμοκηπίου (Pics+Vid)

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, από αστυνομικούς της   Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, δύο Έλληνες, ηλικίας 51 και 21 ετών αντίστοιχα, για καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της αστυνομικής έρευνας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, σήμερα συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης. Κατά τη διάρκεια αυτής εξερευνήθηκε αγροτική περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, όπου εντοπίστηκε θερμοκήπιο ιδιοκτησίας του 51χρονου, στο οποίο ανευρέθηκαν συνολικά 906 δενδρύλλια κάνναβης, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως το 1,60 μέτρο.

Χασισοφυτεία - γίγας σε θερμοκήπιο στο Λασίθι

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν ο 51χρονος ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου καθώς και ένας 21χρονος, που βρίσκονταν εντός αγροικίας δίπλα από το θερμοκήπιο, καθώς όπως πρόεκυψε καλλιεργούσαν από κοινού τα δενδρύλλια.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγροικία ιδιοκτησίας του 51χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, ζυγαριά ακριβείας και διάφορα εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της περιοχής.

SHARE:

24Media Network