Χιονοδρομικό Παρνασσού: Συνωστισμός, τεράστιες ουρές και καβγάδες στα λιφτ

Περισσότεροι από 5.500 χιονοδρόμοι και φίλοι του βουνού επισκέφτηκαν το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, για να λάβουν μέρος στο All Day Powder Party που διοργάνωσε με το Χ.Κ.Π. και η ΕΤΑ. (EUROKINISSI // ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ)
Περισσότεροι από 5.500 χιονοδρόμοι και φίλοι του βουνού επισκέφτηκαν το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, για να λάβουν μέρος στο All Day Powder Party που διοργάνωσε με το Χ.Κ.Π. και η ΕΤΑ. (EUROKINISSI // ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ) EUROKINISSI

Συνωστισμός και τεράστιες ουρές στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού εξαιτίας του ότι δεν λειτουργούσαν τα μισά λιφτ. Εκνευρισμός, τεράστια αναμονή, ενώ κάποιοι πιάστηκαν στα χέρια (Vids)

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες εκδρομείς χθες στο χιονοδρομικό του Παρνασσού λόγω του ότι δεν λειτουργούσαν τα μισά λιφτ μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι. Συγκεκριμένα λειτουργούσε μόνο η τηλεκαμπίνα «Αφροδίτη» και το διπλό λιφτ «Αίολος». Μετά τις 12:30 μπήκε σε λειτουργία το λιφτ «Βάκχος» με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία του λιφτ «Αφροδίτη» και να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές στην αφετηρία των λιφτ.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Star Κεντρικής Ελλάδας για να ανέβει κάποιος από το Λιβάδι στο χιονοδρομικό χρειαζόταν μία ώρα περίπου σε δρόμο επικίνδυνο γεμάτο πάγο και χωρίς να έχει πέσει αλάτι. Η περιπέτεια ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί αφού οι περισσότεροι αναβατήρες ήταν παγωμένοι και οι πίστες υπολειτουργούσαν. Για άγνωστο λόγο οι επισκέπτες βρέθηκαν μπροστά και σε κλειστά εκδοτήρια με ουρές εκνευρισμένου κόσμου. Η έλλειψη οργάνωσης στο Χιονοδρομικό κέντρο αλλά και το κλειστό τηλεφωνικό κέντρο για ερωτήσεις και παράπονα απογοήτευσε τους χιονοδρόμους που ταλαιπωρήθηκαν χωρίς λόγο όπως καταγγέλλουν στο Star.

Μάλιστα, βίντεο δείχνει εκδρομείς, να περιμένουν σε μία αμέτρητη ουρά, λόγω βλάβης του λιφτ, και εν τέλη να τσακώνονται, επειδή κάποιος από αυτούς αποπειράθηκε να "κλέψει" σειρά.

βίντεο του Ευάγγελου Βουδούρη από το Arahovameteo Group

Η απάντηση της διοίκησης του Χιονοδρομικού

Ο Διευθυντής Κώστας Ξυπόλητoς μέσα από τα αναλυτικά γεγονότα του Star παραδέχθηκε πως υπό την πίεση του κόσμου έγιναν λάθη και αστοχίες. Ωστόσο όπως ανέφερε οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες την προηγούμενη ημέρα με αποτέλεσμα το φαινόμενο της παγοποίησης να μην μπορεί να αντιμετωπισθεί από τους εργαζόμενους που δούλευαν όλη νύχτα για να καταφέρουν να δουλέψουν οι αναβατήρες.

Επίσης ο κ. Ξυπόλυτος εξήγησε πως ο αριθμός των επισκεπτών υπολογίζεται στις 6 χιλιάδες.

Μετά την απίστευτη ταλαιπωρία για όσους ανέβηκαν χθες στο Χιονοδρομικό η διοίκηση έχει αποφασίσει όποιος αγόρασε κάρτα ενηλίκου χιονοδρόμου σήμερα να του επιστραφεί την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί το κέντρο.

Χιονοδρομικό Παρνασσού: Συνωστισμός, τεράστιες ουρές και καβγάδες στα λιφτ

Με πληροφορίες lamiastar

SHARE:

24Media Network