Χίος: Απετράπη αυτοπυρπόληση Σύριου πρόσφυγα

Χίος: Απετράπη αυτοπυρπόληση Σύριου πρόσφυγα

Εργαζόμενοι του δήμου Χίου, φύλακες στον καταυλισμό, καθώς και πρόσφυγες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν 21χρονο που περιλούστηκε με βενζίνη και απείλησε να αυτοπυρποληθεί

Η άμεση επέμβαση και η ψυχραιμία δύο μελών από το προσωπικό του καταυλισμού της Σούδας, καθώς και άλλων προσφύγων και μεταναστών αποδείχθηκαν σωτήριες για έναν 21χρονο Σύριο, ο οποίος επιχείρησε να βάλει τέρμα στην ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στον καταυλισμό της Σούδας, λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο 21χρονος περιλούστηκε με βενζίνη και απείλησε να αυτοπυρποληθεί.

Στο σημείο έσπευσαν εργαζόμενοι του δήμου Χίου φύλακες στον καταυλισμό, καθώς και πρόσφυγες που κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον επίδοξο αυτόχειρα και να τον πετάξουν στη θάλασσα, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει τις απειλές του.

Ο 21χρονος στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία, η οποία τον μετέφερε στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Χίου, ενώ υπήρξε επικοινωνία με το νοσοκομείο του νησιού για πιθανή μεταφορά και νοσηλεία του.

(Με πληροφορίες από Astraparis)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γερμανία: Αξιωματικός του στρατού έκανε τον Σύριο πρόσφυγα και σχεδίαζε επίθεση

Συλλήψεις ακροδεξιών για επιθέσεις κατά προσφύγων στη Χίο

Βαριά τραυματισμένος πρόσφυγας μεταφέρθηκε στην Αθήνα

SHARE:

24Media Network