Χονγκ Κονγκ: Τι υποστηρίζει ο φίλος του μοντέλου τον οποίο κατηγορεί ότι την έμπλεξε

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο του νεαρού μοντέλου από την μεταγωγή στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ

Ο φίλος του νεαρού μοντέλου, που δικάζεται στο Χονγκ Κονγκ για τα 2,6 κιλά κοκαΐνης, απάντησε σε όλους τους ισχυρισμούς της. Με μάσκα στο δικαστήριο η κοπέλα.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά την απολογία του νεαρού μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ. Ο φίλος της, τον οποίο κατονόμασε ως τον άνθρωπο που της έδωσε τα 2,6 κιλά κοκαΐνης, μίλησε στο Star channel και απάντησε σε όλους τους ισχυρισμούς της κοπέλας.

Σε φωτογραφία-ντοκουμέντο τη στιγμή που μεταφέρεται στο δικαστήριο, η κοπέλα φαίνεται να έχει μαζεμένα τα μαλλιά της και φορά προστατευτική μάσκα.

ADVERTISING

«Για όλα φταίει ο φίλος μου από τη Μυτιλήνη ρουμανικής καταγωγής», ισχυρίστηκε η Ειρήνη στην απολογία της. «Εκείνος ο Π… μου πρότεινε να πάμε στην Αντίς Αμπέμπα και μετά στο Χονγκ Κονγκ. Μου έταξε καριέρα στο μόντελινγκ. Μου έβγαλε τα εισιτήρια. Μου έδωσε το σάκο με τα ναρκωτικά», είπε η ίδια.

Ο άνθρωπος που κατονομάζει, αρνείται τα πάντα: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Από τη στιγμή που η Ειρήνη είχε φτάσει στην Αντίς Αμπέμπα είχε φύγει μαζί με τον φίλο της. Καμία σχέση με εμάς. Λόγω της οικονομικής κρίσης που είχα περάσει και εγώ δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση να μπορώ να σηκώσω δύο άτομα τρία τέσσερα.

Μου είχε πει ότι το αγόρι της είναι από εκεί και της έταξε να πάνε μαζί ένα ταξίδι. Και αφού θα πήγαινα εγώ να της έκανα παρέα να μην φοβόταν στο αεροδρόμιο στο ταξίδι. Μου είχε υποσχεθεί ότι εκεί θα την περίμενε και θα είναι εντάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στο Χονγκ Κονγκ μαζί της», λέει.

Ερωτηθείς πότε είδε τελευταία φορά το μοντέλο, απάντησε: "Όταν είχε φθάσει στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα, πρέπει να είναι 10-15 μέρες πριν τη σύλληψή της". Για τους ισχυρισμούς της, ότι αυτός της έδωσε το σακ βουαγιάζ, τόνισε: "Δεν ισχύει και δεν υπάρχει αυτή η ιστορία".

Η Ειρήνη ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της της έστελνε συνεχώς μηνύματα όταν προσγειώθηκε στο Χονγκ Κονγκ.

«Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη», είπε στους Κινέζους. «Αν ήξερα ότι είχα κουβαλούσα ναρκωτικά, θα τα πέταγα μετά τον πρώτο έλεγχο».

«Είμαι το καλύτερο κάλυμμα για εκείνη και το αγόρι της, φίλος της συνεργάτης της, όποιος και αν ήταν αυτός. Πιστεύω πως προστατεύει άλλα πρόσωπα», λέει ο άνθρωπος που κατονομάζει.

«Ίσως να φοβάται αυτό που το έχω δηλώσει και στις αρχές, να φοβάται για την υγεία της οικογένειάς της και για την υγεία της. Μην πάθουν κάτι η οικογένεια της τα άτομα που αγαπάει. Ίσως για αυτό είχε ταξιδέψει και είχε προγραμματίσει το ταξίδι αφού ήξερε από πριν ότι εγώ θα ταξιδέψω και για ποιους λόγους θα ταξιδέψω.

Να μην καταλάβει κανένας και να το ρίξει σε κάποιον που γνωρίζει. Επικοινώνησα με την ρουμανική Πρεσβεία στο Χονγκ Κονγκ και με βεβαίωσε πως δεν υπήρχε έρευνα πάνω στο όνομα μου ούτε έλεγχο διαβατηρίου. Άρα αυτό σημαίνει ότι το όνομά μου δεν εμπλέκεται κάπου.

Προς το παρόν κανένας δεν μας ενόχλησε. Έχουμε καταθέσει στην ελληνική αστυνομία τους λόγους που έχουμε κατέβει (Αντίς Αμπέμπα) που έχουμε μείνει από την πρώτη στιγμή που φθάσαμε στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα ποια άτομα έχουμε μείνει τα αποδεικτικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η απολογία του 21χρονου μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ: Δεν είχα ιδέα - Με παγίδευσε ο φίλος μου

Κεχαγιόγλου για τη δίκη του μοντέλου με την κοκαΐνη: Θα είναι έκπληξη η αθώωση της

Μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την υπόθεση κοκαΐνης

24Media Network