Χρήστος Λούλης: “Με τίποτα σεξιστικό το σποτ, όλο αυτό είναι μία χαζομάρα”

Χρήστος Λούλης: “Με τίποτα σεξιστικό το σποτ, όλο αυτό είναι μία χαζομάρα”
Ο Χρήστος Λούλης Eurokinissi

Τη δική του άποψη για το διαφημιστικό σποτ της Πολιτικής Προστασίας, το οποίο αποσύρθηκε λόγω αντιδράσεων, εξέφρασε ο πρωταγωνιστής του Χρήστος Λούλης.

Καλεσμένος του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ ήταν ο γνωστός ηθοποιός, Χρήστος Λούλης, πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας της ΓΓΠΠ, “Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές” η οποία αποσύρθηκε μετά από τις πολλαπλές αντιδράσεις που έκαναν λόγο για σεξιστικό περιεχόμενο και αναπαραγωγή αναχρονιστικών στερεοτύπων.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε αντίθετος με την επικρατούσα γνώμη περί σεξιστικού περιεχομένου, ενώ αφού υποστήριξε πως “είμαι αρκετά ευαίσθητος με όλα αυτά”, θέλησε να αποσαφηνίσει το περιεχόμενο λέγοντας ότι “μιλάμε για ένα υποθετικό σενάριο. Το ότι στο σενάριο ήταν γυναίκα δεν σημαίνει ότι αναφέρεται σε όλες τις γυναίκες. Παρ’ όλα αυτά, από τη στιγμή που άλλο μήνυμα περνά καλώς κατέβηκε”.

Παράλληλα, ο Έλληνας ηθοποιός σημείωσε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να αντιδρούν κάποιοι λες και ο ιός είναι επιβαλλόμενος από κάποιον τρίτο όπως “μασώνους”, ενώ ξεκαθάρισε πως “περίμενα αντιδράσεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα