Δαυίδ Καναβός: Ποιος ήταν ο τραγουδιστής του The Voice που πέθανε στα 24 του

Δαυίδ Καναβός: Ποιος ήταν ο τραγουδιστής του The Voice που πέθανε στα 24 του

Είχε επιλέξει να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και παρόλο που δεν έφτασε στον τελικό, ο τραγουδιστής τον είχε συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του

Θλίψη προκάλεσε ο χαμός του μόλις 24 ετών τραγουδιστή του The Voice, Δαυίδ Καναβού.

O θάνατός του ανακοινώθηκε από τον μαέστρο του παιχνιδιού, Τόνι Κονταξάκη, ο οποίος συνεργαζόταν με όλους τους παίκτες. “Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα”, έγραψε στο Facebook.

Ο Δαυίδ ήταν στο περσινό “Voice” και είχε δηλώσει ότι έπασχε από ανοσοανεπάρκεια η οποία τελικά αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του.

Είχε επιλέξει να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και παρόλο που δεν έφτασε στον τελικό, ο τραγουδιστής τον είχε συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του με τον Πάνο Σουρούνη.

Σπούδασε Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ωστόσο πάντα η μεγάλη του αγάπη αποτελούσε το τραγούδι. Γι’ αυτό και δήλωσε συμμετοχή στο The Voice of Greece για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Στο Facebook έγραφε: “Ζήσε τη κάθε μέρα με το κεφάλι ψηλά και να σκέφτεσαι πάντα θετικά”. Τον Νοέμβριο του 2018 είχε κλείσει τα 24 του χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα