Βίντεο: Κομβόι με γουρούνες για τον νέο ΚΟΚ

Βίντεο: Κομβόι με γουρούνες για τον νέο ΚΟΚ
Μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης στο Νίκο Ρωμανό την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Οι Κρητικοί ήρθαν στην πρωτεύουσα διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη απαγόρευση κυκλοφορίας του συγκεκριμένου τύπου μηχανής που προβλέπεται στο νομοσχέδιο για το νέο Κώδικα Οδικής Δεοντολογίας

Ρεπορτάζ: Μάνος Φραγκιουδάκης

Περίπου 100 ιδιοκτήτες τετράτροχων από την Κρήτη έφτασαν το πρωί στον Πειραιά και αφού ενώθηκαν με συναδέλφους τους από την υπόλοιπη Ελλάδα έμειναν για  περίπου τρεις ώρες στη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού με την λεωφόρο Αμφιθέας και στη συνέχεια πραγματοποίησαν μοτοπορεία προς το υπουργείο Μεταφορών.

Οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται για τον νέο ΚΟΚ που όπως λένε ο υπουργός προανήγγειλε ότι θα απαγορεύει την κυκλοφορία για τις γουρούνες. Αν ισχύσει αυτό σύμφωνα με του ίδιους οδηγούνται σε κλείσιμο οι επιχειρήσεις τους. Αυτή την ώρα εκπρόσωοπος των ιδιοκτητών έχει συνάντηση με αρμόδιους του υπουργείου ώστε να θέσει υπόψη τους τις δαμαρτυρίες.

Δείτε βίντεο:

Μιλώντας στο News 24/7 ο Γιάννης Λιβέρης, Πρόεδρος Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων Μοτοποδηλάτων Ζακύνθου λέει: “Έχουμε έρθει από όλα τα νησιά για το θέμα με τις γουρούνες. Πάνε προς απαγόρευση όπως λέει ο κύριος Υπουργός. Για μας αυτό είναι παράνομο. Δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αν το κάνει θα πρέπει να μας αποζημιώσει. Τουλάχιστον πριν προχωρήσουμε ζητάμε να κουβεντιάσουμε μαζί του για το τι θα κάνει αύριο. Οι γουρούνες είναι νόμιμες. Πήραμε νόμιμα από το κράτος τις πινακίδες και έρχεται να τις απαγορεύσει. Για ποιό λόγο; Εμείς δύο φορές ζητήσαμε συνάντηση  με τον κ. υπουργό και μας αγνόησε και μιλήσαμε με τον κ. Μαυραγάννη”.

cretapost

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα