Δεκαπέντε προσαχθέντες από τα επεισόδια στο Πεντάγωνο αύριο στην εισαγγελία

Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά συγκεντρώθηκαν έξω από τη ΓΑΔΑ, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 για συμπαράσταση στους συλληφθέντες συναδέλφους τους στα επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά συγκεντρώθηκαν έξω από τη ΓΑΔΑ, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 για συμπαράσταση στους συλληφθέντες συναδέλφους τους στα επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Επτά διαδηλωτές και οκτώ συνδικαλιστές οδηγούνται την Παρασκευή στην εισαγγελία κατηγορούμενοι για εισβολή σε στρατιωτική μονάδα και φθορά δημόσιας περιουσίας

Οι κρατούμενοι οι οποίοι θα οδηγηθούν στην εισαγγελία την Παρασκευή το πρωί είναι 15, επτά διαδηλωτές και οκτώ συνδικαλιστές.

Οι 15 κατηγορούνται ότι εισέβαλαν σε στρατιωτική μονάδα και προκάλεσαν φθορές σε δημόσια περιουσία, ενώ οι υπόλοιποι 91 κατηγορούνται για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, έχοντας στο πλευρό τους τη συμπαράσταση εργαζομένων από άλλους κλάδους, όπως στο μέταλλο και στα νοσοκομεία, παρέμειναν μέχρι τις βραδινές ώρες έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, με αφορμή την προσαγωγή των 106 συναδέλφων τους από τα επεισόδια στο Πεντάγωνο.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα υπέρ των προσαχθέντων.

Μετά τους τελευταίους προσαχθέντες που αφέθηκαν ελεύθεροι, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να αποχωρούν και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα παραμένουν μπροστά από τη ΓΑΔΑ λίγοι διαδηλωτές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network