Δεμένα πλοία στα λιμάνια λόγω ανέμων

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι ναυτεργάτες, με νεα απεργία η οποία θα κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια έως το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2013.
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι ναυτεργάτες, με νεα απεργία η οποία θα κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια έως το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2013. EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ανέμων. Ποια δρομολόγια ακυρώθηκαν. Αναλυτικά η μετεωρολογική πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν την Κυριακή.

Ο καιρός κάθε στιγμή σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά έμεινε το Seajet 2 που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 07:00 για Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Ίο-Σαντορίνη.

Επίσης, ακυρώθηκε το δρομολόγιο του Superjet από τον Πειραιά προς Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη-Πάρο, καθώς το πλοίο παραμένει δεμένο από το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι της Ίου.

Από τη Ραφήνα δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο για Μαρμάρι Εύβοιας, από το Ηράκλειο δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του Highspeed 2 για Κυκλάδες, ενώ στο λιμάνι της Ρόδου έμεινε δεμένο το Dodekanisos Pride που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 08:00 για άλλα νησιά των Δωδεκανήσων.

Τέλος, οι ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν να εκτελεστούν ορισμένα τοπικά δρομολόγια στα Δωδεκάνησα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

SHARE:

24Media Network