Δένδιας: Καμία κοινότητα δεν θα μετατραπεί σε “γαλατικό χωριό”

Δένδιας: Καμία κοινότητα δεν θα μετατραπεί σε “γαλατικό χωριό”
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ(ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ)--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Παρέμβαση Δένδια με αφορμή τα επεισόδια στις Σκουριές. Δήλωσε ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί

Αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ιερισσό Χαλκιδικής με αφορμή τη σύλληψη δύο ατόμων για την υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές τον περασμένο Φεβρουάριο, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, διεμήνυσε πως ο νόμος θα εφαρμοστεί.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, τόνισε ότι αν οποιαδήποτε κοινότητα νομίζει ότι θα μετατραπεί σε γαλατικό χωριό και θα εφαρμόσει το δικό της δίκαιο δεν πρόκειται να περάσει.

Ανέφερε ακόμη ότι ορθώς επιλέχθηκε να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης τα ξημερώματα, καθώς, όπως σημείωσε, κρίθηκε ότι αν εκτελούνταν το απόγευμα θα γινόταν μακελειό. “Κρίθηκε ότι το σωστό ήταν να αιφνιδιαστούν οι υπόδικοι”, σημείωσε.

Παναγούλης: Ο Δένδιας θυμίζει τους υπουργούς της Χούντας

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα στην Ιερισσό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης έστρεψε τα βέλη του στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, τονίζοντας ότι θυμίζει τους υπουργούς της Χούντας, Τοτόμη και Λαδά.

“Η εισβολή στις 03:00 τα ξημερώματα σε σπίτια κατοίκων της Ιερισσού Χαλκιδικής που τους έσπασαν τις πόρτες, για να τους συλλάβουν, μας γυρνά τις μνήμες 46 χρόνια πίσω, τον Απρίλη του 1967, όταν με τον ίδιο τρόπο τις νύχτες εκείνες και τις ίδιες μεθόδους συνέλαβαν 6.000 πολίτες στέλνοντάς τους στα ξερονήσια, τις φυλακές και τα κολαστήρια των βασανιστηρίων.

Ο σημερινός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θυμίζει τους Υπουργούς της Χούντας, Τοτόμη και Λαδά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα