Δεύτερη ημέρα κινητοποιήσεων από εργαζόμενους στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”

Δεύτερη ημέρα κινητοποιήσεων από εργαζόμενους στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Διήμερο κινητοποιήσεων στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", με στήριξη από ΕΙΝΑΠ - ΟΕΝΓΕ, ενάντια στη μετακίνηση ιατρού.

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα σήμερα, Πέμπτη (23/03), οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, με τη στήριξη της ΕΙΝΑΠ και της ΟΕΝΓΕ και με διεκδίκηση να μην μετακινηθεί η ιατρός Α. Ερωτοκρίτου, θεωρώντας ότι πρόκειται για “τιμωρητική μετακίνηση”, λόγω συνδικαλιστικής δράσης.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ χθες, Τετάρτη (22/03), πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο νοσοκομείο, ενώ η ΟΕΝΓΕ κατήγγειλε την παρουσία αστυνομίας, αναφέροντας πως:

“Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, που έστειλε σήμερα στον “Ευαγγελισμό” αστυνομική δύναμη να “πατάξει” τους υγειονομικούς του ίδιου του “Ευαγγελισμού” και άλλων νοσοκομείων που ήρθαν να συμπαρασταθούν στη γιατρό Α. Ερωτοκρίτου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI


Επαναλήφθηκε δηλαδή το ίδιο με τον Απρίλιο 2020, που η κυβέρνηση είχε στείλει αστυνομικούς να εισβάλουν στο προαύλιο του “Ευαγγελισμού” για να “πατάξουν” τους υγειονομικούς που διαμαρτύρονταν για τις ελλείψεις με τη στήριξη της ΟΕΝΓΕ.

Ο διοικητής του “Ευαγγελισμού” δήλωσε “απών” από το νοσοκομείο, για να αποφύγει συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ και των λοιπών φορέων.

Με την αποφασιστικότητα των συγκεντρωμένων η αστυνομική δύναμη τελικά οπισθοχώρησε και οι συγκεντρωμένοι εισήλθαν τελικά στο προαύλιο του “Ευαγγελισμού” για την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα