Διακοπή σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη

Διακοπή σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη
EUROKINISSI.

Λόγω του εκτροχιασμού εμπορικής αμαξοστοιχίας, σήμερα το πρωί, υπάρχουν και καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης

Ευτυχώς, χωρίς ανθρώπινα θύματα ήταν το συμβάν με τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας σήμερα το πρωί στις 07:15.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Κορδελιό Θεσσαλονίκης, το εμπορικό τρένο 40878 που είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ειδομένη, εξετράπη, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν η μηχανή και πέντε βαγόνια.

Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας είναι ασφαλές και δεν σημειώθηκε κανείς τραυματισμός, ενώ τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.

Λόγω του συμβάντος έχει διακοπεί προσωρινά η σιδηροδρομική κυκλοφορία στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη.

Για τους επιβάτες που ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη ή αντίστροφα, θα γίνεται προσωρινά μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα μεταξύ Θεσσαλονίκης – Δράμας.

Επίσης, λόγω του εκτροχιασμού υπάρχει προσωρινό πρόβλημα και στην ηλεκτροκίνηση, στο τμήμα μεταξύ Θεσσαλονίκης – Πλατύ, με πιθανές ολιγόλεπτες καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη καθώς και την πορεία της αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής με επόμενη ανακοίνωση.

Φωτογραφία αρχείου

SHARE:

24Media Network