Διακόπηκε λόγω ασθενείας, η δίκη Διώτη

Διακόπηκε λόγω ασθενείας, η δίκη Διώτη
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου καλεί τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων καθώς και τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, παρουσίασαν σήμερα Τρίτη 3 Απριλίου, στα γραφεία του ΣΔΟΕ δύο νέα συστήματα για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καυσίμων. Πρόκειται για το σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης της πορείας των εφοδιαστικών πλοίων καυσίμων (σλεπιών), με εισηγητή τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη (φωτογραφία) και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εισροών - εκροών πρατηρίων υγρών καυσίμων, με εισηγητή τον Γενικό Γραμματέα ΓΓΠΣ, Χάρη Θεοχάρη. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Ο Ιω. Διώτης μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την υπεράσπιση

Για την 5η Οκτωβρίου διέκοψε η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ με κατηγορούμενο των πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη. Ο τελευταίος νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο μετά από ξαφνική αδιαθεσία.

Σύμφωνα δε με την ιατρική γνωμάτευση που προσκόμισε η υπεράσπιση του πρώην εισαγγελικού λειτουργού, ο Ιω. Διώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα ζάλης, αστάθειας και άλλων ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις του, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η αιτία πρόκλησής τους.

Μάλιστα, ο συνήγορος υπεράσπισης, Πολυχρόνης Τσιρίδης, υποβάλλοντας το αίτημα διακοπής είπε χαρακτηριστικά: “Ο ίδιος θέλει να είναι εδώ να καθαρίσει το όνομα του για μια υπόθεση ανύπαρκτη”.

Τελικά το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα για ολιγοήμερη διακοπή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα