Διαβεβαιώσεις Μπαλασόπουλου για παιδικούς σταθμούς και απορρίμματα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ, ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI // ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ, ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI // ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) EUROKINISSI

Διαβεβαίωση από τον πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα με κλείσιμο παιδικών σταθμών ή την αποκομιδή των σκουπιδιών

Με κατεύθυνσή τους "όχι την κοινωνία απέναντί μας", ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, επισημαίνει πως έχει δοθεί οδηγία να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στο κοινωνικό σύνολο.

"Οι δήμοι είναι ξεχωριστά νομικά πρόσωπα και αν δεν πάρουν οι εργαζόμενοι, που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, διαπιστωτική πράξη, δεν μπορεί κανείς να τους θέσει (σε διαθεσιμότητα). Ούτε ο νόμος προβλέπει κάτι τέτοιο", επισήμανε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.

Ο Θέμης Μπαλασόπουλος σημείωσε, πάντως, σε ό,τι αφορά τα σκουπίδια και τους παιδικούς σταθμούς, ότι έχει δοθεί οδηγία "να μη δημιουργείται πρόβλημα στο κοινωνικό σύνολο".

"Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε πρόβλημα με τα σκουπίδια. Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσουμε παιδικούς σταθμούς και να δημιουργήσουμε πρόβλημα στους πολίτες που δεν έχουν πού να αφήσουν τα παιδιά τους, προσέθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network