Δίκη Χρυσής Αυγής: Θλιβερό σόου Λαγού – “Θα εξευτελίσω το δικαστήριό σας”

Δίκη Χρυσής Αυγής: Θλιβερό σόου Λαγού – “Θα εξευτελίσω το δικαστήριό σας”
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Αναστάτωση στη δικαστική αίθουσα προκάλεσε εκ νέου ο Γιάννης Λαγός, ενώ ζητήθηκε η κλήτευση της συντρόφου του Πάυλου Φύσσα. Τι πρότεινε η εισαγγελέας.

Σε μία νέα προσπάθεια αποσυντονισμού της δίκης της Χρυσής Αυγής, με συνεχείς εντάσεις, προχώρησε ο Γ. Λαγός ενώ τέθηκε ζήτημα να κλητευθεί η συντρόφου του Π. Φύσσα στα χέρια της οποίας ξεψύχησε ο μουσικός.

Η γυναίκα δεν έχει καταθέσει ούτε στο πρωτόδικο δικαστήριο, με τους υπερασπιστές να υποβάλουν σήμερα αίτημα προκειμένου το δικαστήριο να προχωρήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες για τον εντοπισμό της. Μάλιστα, ζήτησαν την ενεργοποίηση ακόμη και της ΑΑΔΕ, για να βρεθεί η σημερινή διεύθυνση της κοπέλας.

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος, επικαλούμενη παραβίαση φορολογικού απορρήτου.

Κατά τη διαδικασία και πάλι ο Γιάννης Λαγός προκάλεσε αναστάτωση στη δικαστική αίθουσα, θέτοντας ζήτημα κλήτευσης συγκεκριμένου αστυνομικού που συντόνισε το βράδυ της δολοφονίας, την επιχείρηση των αστυνομικών.

Η σύσταση της προέδρου στον κατηγορούμενο να μην «κάνει αγόρευση», φαίνεται πως δεν ήταν αρεστή στον τελευταίο, ο οποίος απάντησε: «Αισθάνομαι προσβεβλημένος από την διαδικασία. Η δίκη είναι προμελετημένη και η απόφαση έχει παρθεί».

Πρόεδρος: Έχετε ερώτηση;

Λαγός: Εσείς έχετε απάντηση; Ζήτω η Δημοκρατία σας! Δεν θα περάσετε εύκολα όπως την πρώτη φορά. Θα το εξευτελίσω το δικαστήριο σας. Θα ακουστούν όλα.

Μετά από όσα είπε ο Λαγός οδηγήθηκε και πάλι εκτός αίθουσας.

Ο συνήγορος του, Κώστας Πλεύρης, με τη σειρά του επεσήμανε πως το δικαστήριο «στερεί τα υπερασπιστικά δικαιώματα» του εντολέα του.

Πρόεδρος: Μου κάνετε αίτηση εξαίρεσης;

Πλεύρης: Όχι. Εκφράζω το παράπονο μου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα