ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ

Σωτήρης Δεβελέκος

Συνελήφθη το "δεξί χέρι" του Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής, Σωτήρης Δεβελέκος

Πρόκειται για τον πρώην πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά επικεφαλής της νεολαίας του κόμματος, δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δεβελέκο που εντοπίστηκε στο Πόρτο Ράφτη όπου κρυβόταν.

Η μάγδα Φύσσα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου για την δίκη της Χρυσής Αυγής την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Χρυσή Αυγή: Γιατί ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας μπορεί να ασπαστεί μια θεωρία θανάτου

Η Καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης Βασιλική Γεωργιάδου μιλά στο News 24/7 για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, το φαινόμενο της Άκρας Δεξιάς, αλλά και τους λόγους που ο Έλληνας μετατράπηκε σε οπαδό των ναζιστικών θεωριών.

Δικηγόροι οικογένειας Φύσσα: Ο αγώνας συνεχίζεται, μέσα και έξω από τα δικαστήρια

Δικηγόροι οικογένειας Φύσσα: Ο αγώνας συνεχίζεται, μέσα και έξω από τα δικαστήρια

"Όπως έχουμε πει πολλές φορές, με μια δικαστική απόφαση δεν τελειώνουμε με τον ναζισμό. Το θέμα περνά στα χέρια της κοινωνίας" δηλώνουν οι συνήγοροι της οικογένειας Φύσσα.

Η Μάγδα Φύσσα με τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: "Λύεται η συνεδρίασις" - Το τέλος ενός 7ετούς, αντιφασιστικού αγώνα

Tο δικαστήριο έστειλε τους χρυσαυγίτες στη φυλακή χωρίς να δίνει "πράσινο φως" για αναστολή εκτέλεσης της ποινής. Η δικαίωση της οικογένειας Φύσσα, της πολιτικής αγωγής και όσων έδωσαν τον αντιφασιστικό αγώνα.

Στιγμιότυπο από την απολογία του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Δίκης Χρυσής Αυγής: Ο Ρουπακιάς δεν θα αιτηθεί αναστολή της ποινής του

Ο Γ. Ρουπακιάς καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ποινή κάθειρξης 10 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, 4 ετών για οπλοχρησία, 4 ετών για οπλοφορία και χρηματική ποινή.

Γυναίκα μπροστά από πανό που απεικονίζει τον Παύλο Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά.

Δίκη της Χρυσής Αυγής: Ο Παύλος ζει, οι ναζί στη φυλακή - Σήμερα η μάχη της "ανασταλτικότητας"

Περισσότερα από 500 χρόνια φυλακή "μοίρασε" το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στα καταδικασθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση για τις ποινές, η επόμενη μέρα και η "μάχη" για την ανασταλτικότητα.

Στιγμιότυποα από την απολογία του επικεφαλής του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου στη δίκη της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών

Δίκη Χρυσής Αυγής: Όλη η απόφαση για τα ελαφρυντικά

H απόφαση του Εφετείου Αθηνών εξαιρεί από κάθε ελαφρυντική περίσταση όλους τους καταδικασθέντες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Αναλυτικά σε ποιους κατηγορούμενους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά.

Η Χρυσή Αυγή το 2018

Χρυσή Αυγή: Μια πολύ ναζιστική ιστορία, χωρίς αστερίσκους

Η μυστικιστική πτυχή του εθνικοσοσιαλισμού, ο "μάγος" Κρόουλι, ο ναζιστικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής και το εξελληνισμένο Blut und Ehre της Χιτλερικής Νεολαίας που θα συνοδεύει πάντα τους νοσταλγούς του σκότους.

Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου κατά την τρίτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας της απόφασης στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η εισαγγελέας επιμένει ότι έπρεπε να αθωωθούν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίαση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου υπερασπίστηκε τη θέση της ότι έπρεπε να αθωωθούν οι πλείστοι κατηγορούμενοι. Τι είπε για τα ελαφρυντικά.

Ανάγνωση της απόφασης για τη δράση της Χρυσής Αυγής, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Μετά τα πανηγύρια, ας πούμε και μερικά δυσάρεστα…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την απόφαση στη Δίκη της Χρυσής Αυγής που προκάλεσε ενθουσιασμό, για το κλίμα μέσα στο οποίο γιγαντώθηκε η εγκληματική οργάνωση, για το παρελθόν και το μέλλον.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ελαφρυντικό "ειλικρινούς μεταμέλειας" ζητά ο Ρουπακιάς

Η υπεράσπιση του δολοφόνου του Φύσσα επικαλέστηκε τον "σύννομο βίο" μέχρι την πράξη και την "ειλικρινή μεταμέλεια" του Γ. Ρουπακιά μεταξύ των ελαφρυντικών που ζητά.

Για τη Μάγδα

Για τη Μάγδα

Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον και με το νόμο εγκληματική οργάνωση, μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Ευθύνη μας, να σταθούμε άξιοι απέναντι στο δικό μας, ιστορικό χρέος.

Στιγμιότυπο από την αίθουσα του Εφετείου της Αθήνας λίγη ώρα πριν την ανάγνωση της απόφασης για τη δράση της Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ημέρα της κρίσης για τους 68 κατηγορούμενους

Στις 11 το πρωί ξεκινά η εκφώνηση της απόφασης για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Σύσσωμος ο αντιφασιστικός χώρος, και πλήθος κόσμου έχει δώσει “ραντεβού” έξω από το Εφετείο της Αθήνας. Η διαδικασία και όσα πρέπει να ξέρετε

Χρονικό 5,5 χρόνων ακροαματικής διαδικασίας στην Δίκη της Χρυσής Αυγής

''Δεν είναι αθώοι'': Έχουν δικαίωμα οι πολίτες να εκφράζουν άποψη πριν την απόφαση του δικαστηρίου;

Μια ημέρα πριν την ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, το News 24/7 απευθύνθηκε στον Κωστή Παπαϊωάννου και τη Μαρία Γιαννακάκη, ζητώντας τη γνώμη τους για το μήνυμα "Δεν είναι αθώοι".

Οπαδός της Χρυσής Αυγής χαιρετά ναζιστικά σε συγκέντρωση (ευτυχώς φωτογραφία αρχείου)

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αυτοί σίγουρα δεν είναι αθώοι. Εμείς;

Η απόφαση στη δίκη για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής θα είναι ιστορική, αλλά δεν θα είναι το τέλος του νεοναζισμού στην Ελλάδα. Θα πρέπει στο μέλλον να είμαστε έτοιμοι να ξορκίσουμε τις ενοχές μας στην πράξη.

Δίκη της Χρυσής Αυγής

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αθηναίων για ΧΑ: "Να καταδικάσουμε το φασισμό και το ναζισμό"

"Χρέος μας να διασφαλίσουμε τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων μας. Να καταδικάσουμε το φασισμό και το ναζισμό". Ψήφισμα για την επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.

"Δεν είναι αθώοι": Παρέμβαση στο Εφετείο για την καταδίκη των νεοναζί

"Δεν είναι αθώοι": Παρέμβαση στο Εφετείο για την καταδίκη των νεοναζί

"Δεν είναι αθώοι. Όλοι οι Ναζι στη φυλακή". Το σύνθημα που επαναλαμβάνεται με μεγαλύτερη συχνότητα όσο η μέρα της μεγάλης απόφασης του δικαστηρίου, σχετικά με την ενοχή των κατηγορουμένων για τη δολοφονία Φύσσα, πλησιάζει.

Σττιγμιότυπο από τη συναυλία για τον Παύλο Φύσσα

ΜέΡΑ25 για Φύσσα: Σήμερα, μία οδυνηρή επέτειος και μια σπουδαία μέρα για το αντιφασιστικό κίνημα

"Να βροντοφωνάξουμε ότι οι δολοφόνοι του Παύλου πρέπει να καταδικαστούν οριστικά και αμετάκλητα". Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για την επέτειο δολοφονίας του Φύσσα.

Πανό από πορεία για τον Παύλο Φύσσα

ΚΚΕ για Φύσσα: "Δεν ξεχνάμε. Το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά πολεμάμε"

"Το χρέος κάθε ανθρώπου απέναντι στον Φύσσα και σε όλα τα θύματα της ναζιστικής βίας το περιγράφουν οι στίχοι: Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον". Το μήνυμα του ΚΚΕ για τον Π. Φύσσα.

Ο Παύλος Φύσσας

ΣΥΡΙΖΑ για Φύσσα: "Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης και αγώνα"

"Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης και αγώνα. Επόμενος σταθμός η 7η Οκτώβρη, στην απόφαση του δικαστηρίου. Δεν είναι αθώοι. Οι ναζί στη φυλακή". Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την 7η επέτειο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

Δένδιας για δολοφονία Φύσσα:"Μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ"

Ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών για την θλιβερή επέτειο της άνανδρης δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Απυύθηνε έκκληση να υπάρχει επαγρύπνηση απέναντι στο νεοναζιστικό φαινόμενο.

Παρέμβαση με πλακάτ στην δίκη της "Χρυσής Αυγής" της καμπάνιας "Δεν Είναι Αθώοι"

"Δεν είναι αθώοι" - Οι Ναζί στη φυλακή: Η ώρα της απόφασης έφτασε

"Δεν είναι αθώοι- Οι Ναζί στη φυλακή". Το σύνθημα που έχει κατακλύσει τα social media τις τελευταίες ώρες και το οποίο απαιτεί το αυτονόητο: την παραδειγματική καταδίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα παρακολουθούν την απολογία του κατηγορούμενου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννη Λαγού στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Οικογένεια Φύσσα: "Μονόδρομος η συνολική καταδίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής"

"Καλούμε τον κόσμο στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα του Εφετείου", αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας. "Αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι".