Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Βίαιη προσαγωγή μάρτυρα

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Βίαιη προσαγωγή μάρτυρα

Για ακόμη μια φορά η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού ξέσπασε μέσα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Τη βίαιη προσαγωγή μάρτυρα, που φέρεται να συμμετείχε στη μεταφορά της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, διέταξε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Το δικαστήριο διέκοψε προκειμένου να καταθέσει ο μάρτυρας, ύστερα από αίτημα της πολιτικής αγωγής. Την ίδια ώρα, η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού, το σώμα του οποίου ακόμα δεν έχει εντοπιστεί, αφού οι εμπλεκόμενοι αρνούνται τη δολοφονία, ξέσπασε ξανά μέσα στο ακροατήριο. «Δολοφόνε, αλήτη. Ο Θεός υπάρχει και θα τιμωρήσει εσένα και τα παιδιά σου» φώναξε προς τον βασικό κατηγορούμενο για απαγωγή και ανθρωποκτονία, λίγο πριν καταρρεύσει μέσα στην αίθουσα. Κατά την ακροαματική διαδικασία, ολοκληρώθηκε η κατάθεσή της, με τη γυναίκα να επαναλαμβάνει πως ο 73χρονος κατηγορούμενος έκανε τον έμπιστο φίλο της, ενώ ταυτόχρονα είχε απαγάγει το παιδί της.

Ακολούθησαν οι καταθέσεις φίλων και γνωστών της οικογένειας, που μεταξύ απλών υποστήριξαν ότι αποκλείεται να έφυγε χωρίς να δώσει σημεία ζωής, αποκλείοντας το ενδεχόμενο το θύμα να έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. «Δεν είχε λόγο να φύγει. Μία χαρά περνούσε. Ο Μάριος ήθελε να ζήσει. Κάναμε σχέδια για τις διακοπές” ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτοδίκως ο 73χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια, η σύζυγος του σε κάθειρξη 18ετών, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι σε ποινές κάθειρξης έως έξι ετών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα