Δικηγόρος οικογένειας 8χρονης Αλεξίας: Όψιμη η συγγνώμη του κατηγορούμενου

Δικηγόρος οικογένειας 8χρονης Αλεξίας: Όψιμη η συγγνώμη του κατηγορούμενου
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Ο Πάνος Βυλλιώτης εξέφρασε την πεποίθηση ότι, «θα αποδοθούν οι κατηγορίες που πρέπει να αποδοθούν», τονίζοντας ότι η οικογένεια «έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη», την ώρα που η μικρή εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων.

«Θερμή παράκληση για πιο διακριτική μεταχείριση από τα ΜΜΕ», απεύθυνε ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης Αλεξίας, που σήμερα μπαίνει στο τέταρτο 24ώρο της κρίσιμης νοσηλείας της στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, ο Πάνος Βυλλιώτης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι, «θα αποδοθούν οι κατηγορίες που πρέπει να αποδοθούν», τονίζοντας ότι η οικογένεια «έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη». 

Ευχαριστώντας την Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς, τέλος και κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση, περιορίστηκε να πει ότι, είναι «όψιμη η συγγνώμη που ζητάει ο κατηγορούμενος, και ίσως θα έπρεπε να τη ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές». 

Ο 54χρονος, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε γύρω στις 16:00 της Πρωτομαγιάς ενώπιον του Εισαγγελέα Θηβών. Αφού του ασκήθηκε η δίωξη, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε διορία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή. Μέχρι τότε, θα κρατείται στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα