Δημαρχείο Τρικκαίων: "Ντροπή σας γαϊδούρες"

Δημαρχείο Τρικκαίων: "Ντροπή σας γαϊδούρες"

Εξοργισμένος απεργός υπάλληλος προσπαθεί να απομακρύνει τις συναδέλφους του, που εργάζονται, από το κτίριο του Δημαρχείου, ενώ τις ''στολίζει'' με κοσμητικά επίθετα (Vid)

Ένταση επικράτησε στο Δημαρχείο Τρικκαίων  όταν υπάλληλος επιχείρησε να απομακρύνει συναδέλφους του που παρά την απόφαση της Γενικής Συνέλευση των εργαζομένων, συνέχισαν να εργάζονται.

Οι απεργοί δημοτικοί υπάλληλοι απαίτησαν από τους συναδέλφους τους, οι οποίοι ήθελαν να εργαστούν, να εγκαταλείψουν το κτίριο, σε ένδειξη συμπαράστασης στους 200 υπαλλήλους που θα φύγουν από την υπηρεσία.

Ο διάλογος που ακολούθησε επιβεβαίωσε το τεταμένο κλίμα που είχε επικρατήσει και τις προηγούμενες ημέρες κατά τη Γενική Συνέλευση, όπου και αποφασίστηκε η απεργία των εργαζομένων.

''θα βγεις έξω, είναι ντροπή κάποιοι να φεύγουν και εσύ να δουλεύεις'' είπε κάποιος από τους απεργούς, απευθυνόμενος σε μία υπάλληλο που αποπειράθηκε να μπει στο γραφείο της.

''Είναι απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και θα βγείτε έξω, τα φώτα θα κλείσουν'' συνέχισε να λέει, μπαίνοντας στο επόμενο γραφείο.

Ο απεργός υπάλληλος, φανερά εκνευρισμένος, χτυπά το χέρι του στο τραπέζι και τους λέει: "Ντροπή σας γαϊδούρες'', για να συνεχίσει με αμείωτη ένταση: ''Γελάτε; Τόσο γελοίες είστε. Θα φύγουν 200 άτομα και εσείς γελάτε''.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ντροπή σας γαιδούρες - Δημαρχείο Τρικκαίων

SHARE:

24Media Network