Διόδια Τραγάνας: Επίθεση σε οπαδούς της ΑΕΚ, ξύλο και καμμένα Ι.Χ.

Διόδια Τραγάνας: Επίθεση σε οπαδούς της ΑΕΚ, ξύλο και καμμένα Ι.Χ.
Διόδια Τραγάνας LamiaNow

Τραυματίστηκαν τρία άτομα που οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας με θλαστικά τραύματα (είναι εκτός κινδύνου), ενώ οι άλλοι 2 που επέβαιναν στο όχημα διέφυγαν στα χωράφια, τρέχοντας.

Οργανωμένη και αιματηρή επίθεση σε βάρος οπαδών της ΑΕΚ σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα από άγνωστους δράστες που δεν έφεραν διακριτικά ομάδας, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας μετά τα Διόδια Τραγάνας.

Πέντε νεαροί οπαδοί της ΑΕΚ που επέβαιναν σε ένα Ι.Χ με κατεύθυνση τις Σέρρες για το Final Four του αγώνα Volley γυναικών μεταξύ ΑΕΚ-Ολυμπιακού, ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από 40-50 άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες, επέβαιναν σε βανάκια και τους έκλεισαν τον δρόμο.

Διόδια Τραγάνας LamiaNow

Δύο από τους νεαρούς οπαδούς της ΑΕΚ κατάφεραν να διαφύγουν τρέχοντας προς τα χωράφια, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δέχτηκαν την ανηλεή επίθεση των κουκουλοφόρων που τους τραυμάτισαν χτυπώντας τους με καδρόνια και ρόπαλα, ενώ έναν από τους οπαδούς της ΑΕΚ τον τραυμάτισαν στον μηρό με μαχαίρι. Αμέσως μετά την επίθεση οι δράστες επιβιβάστηκαν ξανά στα βανάκια, έκαναν αναστροφή και διέφυγαν προς Αθήνα.
 

Οι τρεις τραυματίες που έφεραν θλαστικά τραύματα και κακώσεις και ο ένας τραύμα από μαχαίρι, όλοι τους μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Έρευνα για αυτό το ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό οπαδικής βίας διενεργεί η Ασφάλεια Λαμίας.
 

Διόδια Τραγάνας LamiaNow

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα