Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: "Έχω μετανιώσει, αλλά δεν φταίω εγώ"

Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: "Έχω μετανιώσει, αλλά δεν φταίω εγώ"

Στην εισαγγελία Πειραιά έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί ο καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 21χρονου σε μπαρ της οδού Κολοκοτρώνη στον Πειραιά.

"Έχω μετανιώσει πολύ αλλά δεν φταίω εγώ" είπε φτάνοντας στην εισαγγελία Πειραιά ο 30χρονος Έλληνας με καταγωγή από τον Άγιο Δομινικο που παραδόθηκε στην Ασφάλεια χθες το μεσημέρι. Αφού το πρωί πήγε στη Σήμανση έφτασε στην Εισαγγελία Πειραιά απο ο που αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται πως μετά την παράδοσή του στην Ασφάλεια παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως όλα έγιναν από μία ασήμαντη αφορμή, όταν βγήκε από το μπαρ και φαίνεται πως σπρώχτηκε με το θύμα και εκείνος τον στραβοκοίταξε με αποτέλεσμα να έρθουν σε συμπλοκή.

Όπως ισχυρίστηκε, το θύμα τον χτύπησε στο πρόσωπο και εκείνος αντέδρασε τραβώντας το πιστόλι που είχε μαζί του και τον πυροβόλησε δύο φορές στον θώρακα. Τόνισε μάλιστα ότι δεν γνώριζε από πριν τον νεαρό που ήρθε σε συμπλοκή μαζί του, ενώ αντίθετα με όσα ανέφεραν κάποια άτομα του κύκλου του, δεν απέδωσε το όλο γεγονός σε κάποια πρόσφατη παρεξήγηση με τον δίδυμο αδερφό του.

Ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών και για τον νόμο περί όπλων, ενώ από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 21χρονου.ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: Κατάθεση δράστη- "Με χτύπησε στο πρόσωπο και τράβηξα όπλο"

Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: Παραδόθηκε ο δράστης

Μαρτυρία για τη δολοφονία στον Πειραιά: Επιτέθηκε στον δράστη νομίζοντας ότι είναι ο δίδυμος αδελφός του

SHARE:

24Media Network