Δολοφονία δικηγόρου στην Κηφισιά: Βρέθηκε μέσα στο αμάξι της

Δολοφονία δικηγόρου στην Κηφισιά: Βρέθηκε μέσα στο αμάξι της
Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, 33χρονη γυναίκα, μεσα στο αυτοκίνητό της, στο γκαραζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Κηφισιά. (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) Eurokinissi

Η γυναίκα, δικηγόρος στο επάγγελμα, βρέθηκε πυροβολημένη μέσα στο αυτοκίνητο της, στο υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας, στην οδό στρατηγού Δαγκλή 32.

Δολοφονημένη από πυρά βρέθηκε μία 33χρονη γυναίκα στο γκαράζ πολυκατοικίας στην Κηφισιά. Η γυναίκα, που ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έπεσε θύμα ενέδρας το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

H 33χρονη φέρεται να δέχθηκε αρκετές σφαίρες, από άγνωστους δράστες, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ σημειώνεται ότι είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα