Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Έτσι προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη της

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Έτσι προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη της

Μέσα από τις καταθέσεις των δυο συλληφθέντων ενώνονται τα κομμάτια του παζλ της φρίκης. Οι τελευταίες μαρτυρικές ώρες της Ελένης Τοπαλούδη και τα νέα στοιχεία.

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι αποτρόπαιες πράξεις των δύο κατηγορουμένων δεν εξαντλούνται στο χτύπημα στο κεφάλι της Ελένης με ηλεκτρικό σίδερο, αλλά και στις πράξεις τους πριν και μετά από το έγκλημα. Υπάρχουν ευρήματα που δείχνουν ότι κακοποιήθηκε βάναυσα, ενώ αφού οι κατηγορούμενοι πέταξαν την άτυχη Ελένη στα βράχια της παραλίας Φώκιας, επέστρεψαν στο εξοχικό στη Λίνδο για να εξαφανίσουν τα τεκμήρια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, μέσα από τις καταθέσεις ενώνονται τα κομμάτια του παζλ της φρίκης: Οι δύο κατηγορούμενοι έβαλαν την Ελένη γυμνή στη θέση του συνοδηγού με την προϋπόθεση να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, το οποίο επιζητούσε η ίδια απεγνωσμένα, ενώ πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της και καθάρισαν με χλωρίνη το αυτοκίνητο. Αποφάσισαν να την επιβιβάσουν στο όχημα, καθώς φοβούνταν ότι θα ήταν μέσα στο σπίτι νεκρή, ενώ κανένας από τους δύο δεν εισάκουσε την έκκλησή της για μεταφορά της στο νοσοκομείο.

ADVERTISING

Μέσα από τις καταθέσεις, αποκαλύπτεται πως οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η απόπειρα πνιγμού είχαν γίνει δύο ώρες πριν από τον πνιγμό, ενώ σημειώνεται ότι τα τραύματά της ήταν δυνητικά θανατηφόρα από μόνα τους, αν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός. Επίσης, γίνεται λόγος για τον ένα από τους δύο δράστες με τις χαρακτηριστικές φράσεις: "είναι λίγο οξύθυμος όταν δεν του μιλήσει κάποιος ευγενικά", "έκανε τσαμπουκά στο γυμναστήριο", "είναι αμίλητος και ψυχρός" και "ξέρω μόνο ότι παίρνει σκευάσματα γυμναστηρίου".

Οι καταθέσεις προέρχονται από τον ένα κατηγορούμενο, τον πατέρα του, αυτόπτες μάρτυρες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος και τον ιατροδικαστή που διενέργησε τη νεκροψία-νεκροτομή του κορμιού της Ελένης Τοπαλούδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δολοφονία στη Ρόδο, Ελένη Τοπαλούδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα "φόρτωσαν" ο ένας στον άλλο - Κινδύνευσαν με λιντσάρισμα

Συγκλονίζει ο πατέρας της Τοπαλούδη: Πιλότε πέτα πιο ψηλά να ξαναζωντανέψει η Ελένη

Έγκλημα στη Ρόδο: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι

24Media Network