Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Εγκληματική η στάση της ΕΛΑΣ στη Σόλωνος – Άνοιξαν την κυκλοφορία εν μέσω επεισοδίων

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Εγκληματική η στάση της ΕΛΑΣ στη Σόλωνος – Άνοιξαν την κυκλοφορία εν μέσω επεισοδίων
Twitter/@savvaskarma

Το απόλυτο χάος επικράτησε επί της οδού Σόλωνος, εν μέσω επεισοδίων μετά την πορεία για την επέτειο δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου. Η ΕΛ.ΑΣ. επέτρεψε κανονικά την κυκλοφορία, ενώ κινδύνευαν πολίτες.

Υψίστης σημασίας η σημερινή ημέρα, 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν πορείες στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη, ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους, ξέσπασαν επεισόδια και στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία και βρίσκονται σε εξέλιξη.

H ΕΛΑΣ, γνωρίζοντας την ένταση που επικρατεί κάθε χρόνο τέτοια ημέρα και έχοντας κάνει την παρουσία της αισθητή από νωρίς το μεσημέρι, για άγνωστο λόγο και πριν ολοκληρωθεί η πορεία άφησε κανονικά την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σόλωνος, στα Εξάρχεια.

Η εγκληματική αυτή κίνηση, προκάλεσε ένα κομφούζιο μεταξύ των οχημάτων, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εκτεταμένα επεισόδια, με ρίψεις μολότοφ μερικά μέτρα μακριά.

Η ατμόσφαιρα από τις μολότοφ ήταν αποπνικτική, ο κόσμος αγανακτισμένος, αλλά και φοβισμένος μέσα στο οχήματά τους και πεζοί, βρέθηκαν σε κίνδυνο και από τύχη δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε είναι το παρακάτω βίντεο, όπου δείχνει την ομίχλη που είχε σχηματιστεί στην ατμόσφαιρα από τις ρίψεις βομβών μολότοφ και τους οδηγούς εγκλωβισμένους στα οχήματά τους.

Μάλιστα, περαστικός φώναζε στους άνδρες της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο ότι “οι οδηγοί θα σκάσουν μέσα στο αυτοκίνητά τους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα