Δολοφονία Καλομοίρη: Το συγκλονιστικό “αντίο” της Μαρίας Τζομπανάκη

Δολοφονία Καλομοίρη: Το συγκλονιστικό “αντίο” της Μαρίας Τζομπανάκη
Μαρία Τζομπανάκη NDP

Η ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρετά τον Λευτέρη Καλομοίρη. "Καλό ταξίδι ποιητή. Αλίμονο στο θάνατο που χτύπησε άδικα τη δική σου καρδιά", γράφει.

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Λευτέρη Καλομοίρη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του Γιώργου Ξυλούρη στα Ανώγεια. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός έγραψε:

«Λευτέρη ΜΑΣ δεν εφοβόσουν το θάνατο. Μόνο τα γηρατειά. «Στο τσίμα – τσίμα του γκρεμού» έφυγες… αλίμονο δεν θα γεράσεις.Καλό ταξίδι ποιητή. Αλίμονο στο θάνατο που χτύπησε άδικα τη δική σου καρδιά. Αλίμονο και στο κακό που χάλασε δύό σπίτια».

Πώς έγινε το κακό

Ο Γιώργος Ξυλούρης, λίγο πριν το φονικό, κατέβαινε την πλατεία όταν τον φώναξαν για μια τσικουδιά. Κοντοστάθηκε για λίγο, το σκέφτηκε για το αν θα κάτσει ή όχι και τελικά προτίμησε να κατηφορίσει για το σπίτι του. Στο δρόμο του, συνάντησε τον 30χρονο γιο του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, με τον οποίο διαπληκτίστηκε.

Ο Ξυλούρης στη συνέχεια έφυγε, αλλά επέστρεψε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή από την οποία έπεσε νεκρός ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και στη συνέχεια ο ίδιος ο Ξυλούρης από τα πυρά του γιου του Καλομοίρη, που ακούγοντας θόρυβο βγήκε έξω.

Ο γιος του 63χρονου, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, φέρεται να είπε  πως ακουσε τον πυροβολισμό, τα ουρλιαχτά της μητέρας του και βγήκε στο δρόμο.

Ο νεαρός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι προηγήθηκε λογομαχία με τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη και στη συνέχεια εκείνος πήγε στο σπίτι του.

Λίγη ώρα αργότερα άκουσε τις φωνές της μητέρας του και ένα πυροβολισμό. Πήρε το όπλο και κατέβηκε στο δρόμο όπου είδε τον πατέρα του να κείτεται νεκρός. Αμέσως, με το όπλο που κρατούσε, σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη και τράπηκε σε φυγή.

Ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στους αστυνομικούς του Ρεθύμνου βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει από το βράδυ του Σαββάτου οι άνδρες της αστυνομίας.

Οι λόγοι του καυγά δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα. Δύο φέρεται να είναι τα κυρίαρχα σενάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο σενάριο είναι οι κτηματικές διαφορές που είχαν οι δύο οικογένειες, ενώ το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως ο καυγάς έγινε εξαιτίας μιας θέσης πάρκινγκ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα