Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία-Ψάχνουν εμπλοκή τρίτου ατόμου

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία-Ψάχνουν εμπλοκή τρίτου ατόμου

Τουλάχιστον τρεις μάρτυρες έχουν καταθέσει περί εμπλοκής τρίτου ατόμου στην άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. Εξετάζονται πληροφορίες για κύκλωμα εκβιαστών θύμα του οποίου ενδέχεται να είναι και η 21χρονη Ελένη. Ανοίγει νέος κύκλος ερευνών.

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, δύο μάρτυρες άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Τη συγκεκριμένη καταγγελία φέρεται να έχει κάνει μια γυναίκα που είδε το λευκό βαν το βράδυ της δολοφονίας.

Ανάλογη κατάθεση φέρεται να έχει κάνει και ένα τρίτο άτομο στο λιμεναρχείο. Το ίδιο είχε ισχυριστεί και η πλευρά της οικογένειας της κοπέλας. Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία, οι δράστες πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελένης Τοπαλούδη, και έπλυναν με χλωρίνη το αυτοκίνητο προκειμένου να μην τους εντοπίσουν.

Ο πατέρας της 21χρονης, που δολοφονήθηκε στο νησί, έκανε λόγο από τη δική του μεριά για κυκλώματα που δρουν στη Ρόδο και εκμεταλλεύονται απειλώντας κοπέλες που φοβούνται να μιλήσουν και να καταγγείλουν τον εφιάλτη που ζουν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και αφορούν καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες, όπως τόνισε, “στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα”.

Η υπόθεση οδηγείται σε νέο κύκλο ερευνών από τις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές ενώ ήδη έχουν ληφθεί καταθέσεις από συμφοιτήτριες της άτυχης κοπέλας.

Οδηγούνται στις φυλακές

Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνουν πλέον μετά την απόφαση για την προσωρινή τους κράτηση, ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 19χρονος θα φιλοξενηθεί στις φυλακές της Αυλώνας λόγω του νεαρού της ηλικίας του και ο 21χρονος σε αυτές στα Γρεβενά.

Θυμίζουμε ότι από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προέκυψε ότι το θύμα, εν ζωή, υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες από μόνες τους θα ήταν δυνητικά θανατηφόρες, εάν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε και η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων. Αναμένονται εξάλλου τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων σε ένα πλήθος ευρημάτων που βρέθηκαν σε διάφορα σημεία εξοχικής κατοικίας, στην οικία του θύματος αλλά και τα ηλεκτρονικά ευρήματα τριών κινητών τηλεφώνων και δύο φορητών υπολογιστών.

Έχει κατασχεθεί επίσης και το όχημα ιδιοκτησίας του πατέρα του 21χρονου. Κατά τη διάρκεια της κατ’ αντιπαράσταση εξέτασής τους οι δύο κατηγορούμενοι δεν απέκλιναν από τα όσα υποστήριξαν απολογούμενοι μόνοι τους, επιρρίπτοντας ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το έγκλημα τόσο στο πρώτο στάδιο αυτού όσο και στο δεύτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα