Δολοφονία Τοπαλούδη: Ξυλοκόπησαν τον 19χρονο μέσα στις φυλακές Αυλώνα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ξυλοκόπησαν τον 19χρονο μέσα στις φυλακές Αυλώνα

ΕΔΕ έχει διαταχθεί για την εξακρίβωση του πώς κατάφεραν συγκρατούμενοι του 19χρονου να παραβιάσουν το κελί του. Στις φυλακές Γρεβενών κρατείται την ίδια ώρα ο 21χρονος, έτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση δολοφονίας. Τα βίντεο της επίθεσης.

Επίθεση εναντίον του 19χρονου αλβανικής καταγωγής που φέρεται να είναι ο ένας εκ των δύο δραστών της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη έλαβε χώρα μέσα στις φυλακές Αυλώνα όπου κρατείται.

Συγκρατούμενοί του, του επιτέθηκαν λεκτικά και τελικά τον ξυλοκόπησαν μέσα στο κελί του. Αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και εν συνεχεία στο νοσοκομείο από όπου πήρε εξιτήριο. Μάλιστα έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διαπιστωθεί πώς παραβιάστηκε το κελί του 19χρονου το απόγευμα της Δευτέρας.

Τα πλάνα της φερόμενης ως επίθεσης μέσα στις φυλακές:

 

Η διοικήτρια του Ευαγγελισμού, Νάγια Μητσάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο και «εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε». Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

Υπενθυμίζεται πως οι δύο φερόμενοι ως δράστες είχαν φυγαδευτεί την Παρασκευή από το Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου καθώς κινδύνευσαν με λιντσάρισμα από το εξαγριωμένο πλήθος ενώ μεταφέρθηκαν στα σωφρονιστικά ιδρύματα υπό άκρα μυστικότητα. Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα στο σπίτι στη Λίνδο, αλλά εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του 21χρονου Ροδίτη. Τότε εκείνος θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Το ανάποδο ακριβώς ισχυρίζεται ο 21χρονος που αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο 21χρονος Ροδίτης έχει μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών όπου και είναι προφυλακισμένος.

Η νέα έκκληση του πατέρα της Ελένης

Να μιλήσουν στις αρχές όσοι ξέρουν, προέτρεψε, μέσω του News 24/7 στους 88,6 και στον Γιώργο Βούλγαρη, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, που βρήκε βασανιστικό θάνατο, ενώ σπούδαζε στη Ρόδο.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης είπε ότι λίγο μετά τη δολοφονία της κόρης του, διαπίστωσε ότι άλλα κορίτσια έβγαιναν σε ενημερωτικά site και περιέγραφαν παρόμοια περιστατικά που είχαν ζήσει στο νησί και ζήτησε αυτές οι μαρτυρίες να διερευνηθούν, μήπως υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι, πέραν των δύο προφυλακισμένων νεαρών.

Ερωτηθείς, αν γνωρίζει για την ύπαρξη και τρίτου ατόμου στο έγκλημα με θύμα το παιδί του, δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις σχετικές πληροφορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα