Δώρα από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στους τροχονόμους

Δώρα από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στους τροχονόμους

Εθιμοτυπική προσφορά δώρων σε τροχονόμους από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε διάφορες κρίσιμες για την κυκλοφορία διασταυρώσεις της Αττικής

Δώρα σε τροχονόμους, οι οποίοι σήμερα εκτελούσαν υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προσέφερε συμβολικά η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου μαζί με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Σύνταγμα, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Ανδρέα Βασιλόπουλο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Νικόλαο Σπανουδάκη.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από την Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Εμμανουήλ Δουρβετάκη καθώς και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στην Κηφισιά.

Στον Πειραιά τα δώρα προσέφερε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Τζανέτος Φιλιππάκος, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Προϊστάμενο Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου, Ταξίαρχο Δημήτριο Αθανασόπουλο, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Ταξίαρχο Ηλία Ξανθάκη, και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο Γεώργιο Παππά.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Δασκαλάκης και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αικατερίνη Φεγγαρά, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Αιγάλεω.

Τα δώρα στη Γλυφάδα προσέφεραν ο Αναπληρωτής Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Αχιλλέας Σκανδάλης και ο Αναπληρωτής Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Αστυνομικός Διευθυντής Λαμπρινός Γεωργουλάκης.

Παράλληλα με την προσφορά των δώρων είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους τροχονόμους για τη σημαντική προσφορά τους στον τομέα της οδικής ασφάλειας και να ανταλλάξουν ευχές για το καινούργιο έτος.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: