Δύο εστίες φωτιάς στο Ηράκλειο Κρήτης τα ξημερώματα

Δύο εστίες φωτιάς στο Ηράκλειο Κρήτης τα ξημερώματα

Το ένα περιστατικό διαδεχόταν το άλλο με τους πυροσβέστες να τρέχουν για να προλάβουν τα χειρότερα

Φωτιά στο Πάρκο Γεωγιάδη και σε ένα δίτροχο όχημα λίγο αργότερα προκάλεσαν αναστάτωση στο πυροσβεστικό σώμα της Κρήτης το πρωί της Πέμπτης

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα όταν ομπρέλα κατασταστήματος άρπαξε φωτιά στο Πάρκο Γεωργιάδη.

Τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα έφτασαν στο σημείο και μέσα σε λίγα λεπτά την είχαν σβήσει. Λίγο πριν τις 5 το πρωί επίσης τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα κλήθηκαν για να σβήσουν ένα αυτοκίνητο, τύπου τζιπ που είχε τυλιχτεί στις φλόγες στην οδό Μηνά Γεωργιάδη. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Λίγα λεπτά αργότερα και σε κοντινή απόσταση ένα μηχανάκι, τύπου βέσπας γινόταν παρανάλωμα του πυρός, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς. Η φωτιά επεκτάθηκε και σε παρακείμενο σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Τέλος φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 το πρωί στην περιοχή της Βίγλας στον εσωτερικό χώρο καταστήματος.

Έξι άνδρες με δύο οχήματα έφτασαν στο σημείο και ανέλαβαν το έργο της κατάσβεσης, προτού η φωτιά επεκταθεί και σε διπλανά κτίρια.σουν σε άλλες πιο ασφαλείς περιοχές.

ΠΗΓΗ CRETAPOST

 

SHARE:

24Media Network